Whoho!

Ska snart käka persika och choklad men nu har jag och Inez precis dansat till 10000 låtar så jag är helt död! Haha, men kul va det. Och snart är det ju 2013 också! Whoho, hoppas det nya året blir bättre än detta. Det kommer nog ett inlägg senare ikväll också! Kram.


Just words...


Godmorgon!

Enligt mig är detta ett perfekt väder för en löprunda. Det är inte för kallt och inte för varmt! Så därför hade jag tänkt att gå ut och springa. Det blir antagligen lika långt som igår, 5 km. Kramar.


Träningsvärk

Hela min kropp gör ont! Fast det kanske inte är så konstigt eftersom jag var på breddläger i Varberg och tränade med damlaget i tre timmar igår. Ett breddläger är typ när flera tjejer och killar från olika klubbar samlas för att träna och ha kul. Så jag hade tre träningspass under breddlägret och ett tioripass. Efter det så skyndade vi oss iväg till Lindälvshallen för att ha en minitunering med damlaget i tre timmar! Så sammanlagt blev det 8 timmar träning igår och på köpet så tappade jag och Lisa bort våra vattenflaskor i Varberg. Haha, belöningen var ju iallafall att vi beställde pizza till hallen efter träningen. Det var hur mysigt som helst. Kramar!


Julklappar 2012

Jag lovade ju att ni skulle få se mina julklappar för detta året, och här kommer dom, jag kunde inte ta kort på alla eftersom några saker är hemma hos pappa. Det var bland annat smycken, kläder... som inte kom med på bild. Men bilderna tog jag iallafall med mobilkameran och jag hade väldigt bråttom när jag tog korten, så det är absolut inte bästa kvalitén. Hoppas ni ser vad det föreställer, annars får ni bara slänga in en kommentar så svarar jag på det i ett inlägg. Godnatt!


God morgon!

Hej alla!
I nästa inlägg kommer ni få se bilder på mina julklappar men jag måste bara varna er för att det absolut inte kommer vara bra uppdatering under lovet. Eftersom bloggappen inte funkar hela tiden och jag inte har med mig datorn överallt. Men jag lovar att jag ska försöka uppdatera så gott jag kan! Kramar.

 


Den lilla jäveln!

Ahhhhhh, jag orkar inte! Min dumma iPhone har hängt sig så nu måste jag återställa hela skiten, och då försvinner ju min musik och allting! Varför händer detta mig? Det är ju inte så farligt om musiken försvinner, den kan man ju lägga in igen, right? Men det som jag blir så irriterad över är att alla mina appar och bilder försvinner! Det kommer ta tid att komma ihåg alla appar jag hade och samtidigt måste jag hitta dom... Ahh! Förlåt, men jag är så arg just nu!


God Jul!


23 December

Sitter i bilen på väg till kusinerna i Torslanda. Det är dags att fira låtsasjul tillsammans med mammas släkt och imorgon blir det julfirande hos farfar med pappas sida av släkten. Whoho, extra mycket paket! Hahah! Kram.


Totalt kattinlägg...

Hahah, Simba och Sotis har vält granen två gånger nu! Dom kom ju hem till oss igår för att deras nya ägare skulle på semester och då skulle vi passa dom. Problemet är bara att dom inte känner igen sin mamma eller Cocos ( syster ) dom fräser åt varandra hela tiden. När mammakatt slickade Sotis på huvudet så blev han jättearg och fräste åt henne. Men det är ju bra att Smulan känner igen sina egna ungar iallafall!
Simba och Sotis har ju väldigt roligt med granen också, de har vält den två gånger och så leker de med glittret och kulorna som hänger ner. Sotis trasslade in sig i massa glitter så han kunde inte komma loss från granen. Det var nog det gulligaste på länge. Kramar!


Jullov!

Äntligen är det jullov! Men det här måste nog ha varit den pinsamaste julavslutningen på länge. Första låten som vi skulle sjunga blev helt misslyckad. Microfonerna var typ inte på och ingen kunde låten. Vi kanske skulle behöva öva lite mer. Men nu blev det som det blev. Närl vi hade skämt ut oss för hela skolan så gick vi in i klassrummet och åt fika och fick våra betyg. Jag blev faktist ganska nöjd över att jag fick 12 C, 4 D ch ett B. Jag förstår inte hur jag kan få ett B i franska, själv tycker jag att jag inte kan så mycket men Pernilla tycker antagligen motsatsen :) Och det är ju bra! Kramar.


Choklad....

Jag är väldigt stolt över mig själv..... Jag har äntligen lyckats tvätta mina kläder. Haha, jag hade faktist tänkt att göra det i söndags men så har det liksom inte blivit av. Men idag gjorde jag det, jag tvättade!! Haha, som ni kanske förstår är jag väldigt trött just nu. Jag har legat med en ansiktsmask med doften av choklad i 20 minuter nu. Jag vill nästan slicka mig runt munnen för att det luktar så gott. Men på förpackningen stog det klart och tydligt - Det ser ut som att det är ätbart, det luktar även gott. Men det är ingen bra idè att stoppa krämen i munnen. Haha, höll typ på och dö när jag läste det. Även om man blir frästad att stoppa det i munnen så förstår vilken människa som helst att man inte ska göra det? Fast jag är ju smartare än de flesta andra. Nej, det kan jag faktist inte säga att jag är. Nu känner jag att det här inlägget börjar bli lite tråkigt så jag slutar nog här och bjuder på en bild istället! Kram.

https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3208782/images/2012/pic_50d0a3b9e087c31dbcb08bed.jpg" class="image">


At the dentist

Sitter i väntrummet hos tandläkaren. Är inte speciellt jättetaggad men det ska väl gå bra. Hoppas jag iallafall! Kram


Lite kortfattat om min dag!

Dagen idag började med att jag gick upp tidigt för att kolla på Inez träning, sen gick jag till kungsmässan för att shoppa julklappar men jag lyckades bara hitta en till Moa. Efter det skyndade jag mig hem för att äta eftersom jag skulle åka och hämta Liv,Lisa och Sanna innan vi skulle åka iväg till matchen med 00:orna. Jag tycker faktist att vi borde vunnit matchen, men jag gjorde ett mål iallafall :) När matchen var slut så åkte Lova hem med mig istället för Sanna och så satt vi i bilen och flummade. Haha, Lisa hade drickit cola och var totalt övertrött! När Lisa till slut hade lugnat ner sig så satt vi i bilen och sjöng till musiken på radion. Hahah, den enda som egentligen kunde sjunga var ju Lova!
Nu ska jag nog gå och lägga mig, ska ju upp tidigt imon för att sälja GT. Kramar!


December 14

Har precis blivit klar med so:n som egentligen skulle vara klar på lektionen, stolt är jag. haha, nää men det blev mycket bättre än vad jag trodde. Så nu är den avklarad. Nu väntar jag bara på att mamma ska komma in från tvättstugan så att hon kan slinga och klippa topparna på mitt hår. Yäääy, ses senare. Kram!
 

Superdupersvårt

Matteprovet var jättesvårt, jag höll typ att dö när jag satt där inne. Det här måste nog ha varit mitt sämsta matteprov på länge. Men det är ju skönt att det var det sista för året. Whoho! Kramar.

           
 
 

Tagga matteprov..... eller inte?

               

Superuppdatering

Ni undrar antagligen varför jag inte har bloggat under de senaste dagarna, och anledningen till det är att jag helt enkelt inte har haft tid. Det är så mycket med skolan nu innan jul, men eftersom jag har mitt sista prov i matte imorgon så kommer uppdateringen att fortsätta som vanligt. Men under lovet kommer det nog bli en superuppdatering det är ju Gothia Cup så det kommer antagligen bli massa inlägg om innenabandy :) Men det kommer såklart handla om andra saker också. Kramar!
 

Leeeeeego!

Haha, japp! Nu sitter jag och bloggar medans Isabell plockar undan resten av bilen som vi precis byggde på tekniken. Vi håller ju på med lego och det här typ sista lektionen innan julen och då får vi göra nästan vad vi vill. Bloggar mer senare. Kram!


VM - GULD

Matchen idag blev inställd eftersom det är snöstorm i Halmstad. Och eftersom det endå inte var någon match och jag inte hade något att göra så var det passande att Kajsa ringde och frågade om vi skulle hitta på något. När jag kom hem till mamma så gick jag och mötte henne vid kungsmässan och sen gick vi hem till mig och kollade på VM- finalen i innebandy, Sverige - Finland. Sverige utklassade verkligen Finland med resultatet, 11-5. Och det betyder....... SM - Guld till Sverige. Jag är så j****a glad. Vi har inte vunnit något VM-Guld sedan 2006. Det här landslaget som vi hade detta året är nog det bästa genom tiderna, dom har utklassat alla lag dom mötte i VM. Sverige - Ungern, 33-2, Sverige - Slovakien, 18-1, Sverige - Tyskland, 13-0 och så var det såklart fler matcher men jag orkar inte rabbla upp alla nu. Haha, men jag är verkligen jätteglad för segern. 
När matchen var slut så "firade" jag och Kajsa lite tills hon skulle ta bussen hem till Fjärås, så då följde jag henne till stationen och nu ligger jag i sängen och skriver det här inlägget, vi ses imorgon. Kram!
 
 

Sverige - Tyskland

Märkte att det blev ganska mycket stavfel i det förra inlägget, men till mitt försvar så skrev jag faktist på mobilen och jag satt i en bil. Haha, bra ursäkt va? Nu liggger jag iallafall nerbäddad framför teven och titta på VM i innebandy. Sveriges landslag spelar mot Tyskland och jkust nu leder dom med 9-0. Och på matchen i torsdags mot Slovakien så vann dom med 18-1. Sverige äger ju! Och Karl-Johan ( nr 16 ) och Linus ( nr 26 ) spelar ju jättebra idag.Det är dom som jag gillar mest och som jag fick autografer av när vi kollade på sverige-norge med laget. Nu måste jag fortsätta heja på Sverige även om jag vet att dom redan vinner, och det betyder ju att dom spelar finalen imorgon! Kramissar. Nu blev det 11-0 till Sverige, Whoho!
 
          
 

On my way to Ullared!

Som rubriken säger, nu är jag på väg till Ullared för att handla julklappar med Justin Bieber på högsta volym. Det kan inte bli bättre! Och matchen idag gick faktist gasnka bra. Jag gjorde ett mål och en assist, även om det var med 00:orna så var det en hehlt okej match. Imorgon är det ju match igen. Men då är det med vårat lag och då ska vi ta revansch. Förra gången vi mötta Kusten så blev det 1-1 men den här gången ska vi vinna. Det är ju en bit att åka (halmstad) och det ska bli snöstorm imon också. Det börjar bra iallafall, haha. Nej men det ska nog bli bra. Kramar!

Mys med pappsi

Sitter i soffan och myser med pappa. Vi har precis mumsat tacos och nu väntar vi på att x-factor ska börja. Jag hoppas verkligen att Awa vinner hela skiten. Så rösta nu på henne! Kramar.
 

It's FRIDAY


Tja,hej,halloj

Nu sitter jag här i skolan med linmy vid min sida och vi läser på no-läxan och vi kan den jättebra faktskt och det handlar om kvinnans och mannens könsdelar. Alla här på skolan är aldeles galna, de kastar snöbollar hit och dit och så blir det slagsmål och alla blir sura och arga på varandra. Personligen gillar jag snö men jag gillar inte stt bli mulad och bli ett snöbollskrigs, offer!
Igår så fick jag en frisbiee i huvudet och jag fick typ en black-out så idag är jag jättetrött! Men nu ska vi in så hejsvejs!


Ny header

Egentligen borde jag plugga nu men jag tänkte bara berätta att jag har skaffat en ny header! Jag blev faktist ganska nöjd och när jag kom på att man kunde lägga in snö som faller ner över bloggen så blev det ju ännu bättre. Så nu är det lite julstämning på bloggen också och inte bara i huset :) Kramar!
 

Första snön!

Bara jag som älskar snön? Det är så himla fint med allt det vita :) Och man måste ju passa på att spara minnet av den första snön för året - därför tog jag med lillasyster ut i snön för att fota direkt när vi kom hem från skolan, jag har inte hunnit redigera bilderna än men det får duga som det är nu! Kram.
 

Justin Bieber - Snyggaste killen på denna jord

 


Good Morning Sunshines!

Som rubriken säger - Godmorgon!
Ska snart dra iväg till skolan och plugga lite matte, det är så himla svårt med ekvationer. Och speciellt när det börjar handla om negativa tal, då går det helt enkelt inte. Därför passar jag på att räkna lite matte på läxhjälpen så att jag kommer klara provet som är om typ 2 veckor. Jag kunde ju valt att ha sovmorgon men eftersom jag kärnar pengar på att få alla rätt på proven så är det ju lika bra att plugga! Jag uppdaterar mer under dagen. Kram!
 
 
 

Hur du får en bra start på dagen

Hej! Tänkte tipsa er om hur du gör din morgon bättre!  Ställ klockan lite tidigare än i vanliga fall så kan du ligga i sängen och dra dig. Ta en varm och lång dusch och tvätta håret med ditt favorit shampo och balsam. När du kommer ut ur duschen så smörjer du in dig med din favorit bodylotion. Bestäm dig för att ha dina favoritkläder just idag så känner du dig extra fin. Gör en fin håruppsättning och kolla dig i spegeln och se hur fin du har blivit.Gör en kopp varmchoklad och en god frukost och kom ihåg att man äter både med ögonen och munnen. Gå till skolan med ett leende på läpparna och tänk att det kommer bli en jättebra dag, då är chansen mycket större att det blir det. Kramar!
 

 

Portkod 1321

Jag nördar sönder "portkod 1321". Jag visste inte att den fanns innan min kompis berättade för mig om den. Jag har nästan sett klart på alla avsnitten, det är bara 1 avsnitt kvar nu. Men det är väldigt synd att avsnitten är så korta, de kunde ju ha varit längre. Så jag tycker att ni ska kolla in den serien,haha, eller ni kanske redan har gjort det. Det är bara jag som är lite efter. Kramar
 
 
 
 

Svar på frågestund

Vilken är din favoritfärg?  Min favoritfärg är rosa
Har du några djur? tre katter
Gillar du Justin Bieber?  japp
Hur många är ni i din klass? 21
Vad väljer du helst, bara äta macka hela ditt liv eller aldrig få spela innebandy? Jag kan inte ge upp innebandyn så därför vääljer jag att äta macka i hela mitt liv
Vad betyder ditt lag för dig? Jag skulle nog inte kunna leva utan dom, så dom betyder verkligen mycket
Gör du bloggdesigner till andra? Om jag har tid
Vem är din idol?  
Vilket är ditt favoritämne i skolan? 
Vad heter din bästa vän? 
Justin Bieber, Oscar Zia & Ulrik Munther
Vad skulle du göra om du inte fick spela innebandy på ett helt år? Jag skulle varit deppig hela tiden, jag tror inte att jag skulle klara det.
Var köper du dina kläder?  Jag köper kläder på olika ställen hela tiden, men det blir oftast ullared eftersom vi är där ganska ofta med familjen
Hur många syskon har du?  
tre
Vad vill du jobba med när du blir stor?
Jag vet inte det än
Vad är din högsta önskan?
Just nu vill jag ha en pojkvän men annars är det att träffa Justin Bieber
Vilken är din favorit film?
Twilight
Gillar du gurka?
Japp
 Har du någon pojkvän? Nepp
Vad gillar du att göra på fritiden? Spela innebandy och vara med kompisar 
Vilken är din favoritmat?
Pizza
Har du någon fobi?
Jag vet inte riktigt, men jag tycker inte om att sova med dörren stängd
Gillar du hästar?
Jao
Vad heter dina kusiner?
Matilda, Malte, Nils, Anton, Melker, Hugo, Tuvalie & Melvin
Vad har du för språkval?
Franska
Har du någon favorit tv-serie?
Grey's Anatomy
 cola/fanta? cola
svart/vit? svart
godis/chips?
godis
mamma/pappa?
båda
skola/kompisar?
kompisar
hästar/hundar?
hästar
 Har du en egen häst? Nej, men jag skulle vilja ha
Vad heter ditt lag? Varla IBK
Har du någon bästa vän?
Japp, Isabell <3
 Har du långa naglar? Jag tycker det iallfall
Hur många tår har du? haha, 10?
 Hur många djur har du? 3 katter
Vem var din första idol? Linda Bengtzing
Hur många örhängen har du?
ingen aning
När började du spela innebandy?
när jag var 7
Har du ätit banan idag?
nepp
Hur många kvadratmeter är ditt sovrum?
Haha, jag orkar tyvärr inte ta reda på det nu, men jag kan väl gissa på 12 
Är du bra på redskaps- gymnastik?
Absolut inte
Vad är viktigast för dig i livet?
Att ha kul
 Vad har du för skor? Jag har många olika skor, men idag hade jag på mig converse
Hur ser din mobil ut? Den är en svart iPhone 3gs
 

Morgonmyser

Ligger och morgonmyser med min söta lilla Smulan innan det bli dags för match med 00:orna, jag har aldrig varit med på deras matcher innan så jag hoppas att det ska gå bra. Bara jag inte får spela forward, har ju inte ens spelat det på en träning, kram!
 

Svar på kommentar

Svar: Om jag ska vara ärlig så gillar jag fortfarande Justin Bieber mer än vad jag gillar Oscar. Justin Bieber kommer först och sedan kommer Oscar Zia och Ulrik Munther. Men eftersom det är så svårt att få kontakt med Justin Bieber så är det mycket lättare att liksom fokusera på dom som bor i Sverige, det är därför det har handlat ganska mycket om Oscar på sista tiden. Man måste ju ta chansen när den kommer, och när Oscar va i nordstan så var jag ju verkligen tvungen att åka dit. Men det är inte så lätt att bara åka till Justin Bieber, utan honom kommer jag se den 22 april 2013 :)
Hoppas svaret var till någon hjälp!

Lyckligast på jorden!

 
Ahhhh, jag är så glad. Oscar var jättebra idag! Efter hans uppträdande kunde man ju får autografer och ta kort med honom. Men kön för att göra det var jättelång, jag och Isabell blev ihoptryckta och kunde nästan inte andas, också var det typ några som började bråka, jag trodde nästan att dom skulle börja slå varandra. Så ja dagen har varit helt amazing. Som ni ser fick jag också en bild med honom + en kram!
När han sjöng Danza Kuduro så tog han i min hand tre gånger, TRE gånger! Jag kan fortfarande inte tro att det är riktigt sant, jag är fortfarande skakis! Dagen har verkligen varit helt underbar. Jag har fått autografer från alla som var där: Manda, Alexander, Njoy, Freja & bästa Oscar! Oscars autograf ska jag självklart sätta upp på väggen :) Kramar från en överlycklig tjej!

Snart är det dags

Står just nu och väntar på att Oscar ska komma! Vi har redan stått här i 40 minuter nu och han ska komma om ytterligare 40 minuter. Haha, man måste ju vara i god tid! Ni kommer tyvärr inte få några bilder från dagen idag eftersom jag kommer ta kort med pappas kamera! Därför kommer dom bilderna om några dagar, det kommer antagligen komma någon video också! Kram
 

Frost

Vaknade imorse av att det var väldigt kallt och frostigt. När jag och Isabell skulle gå den korta vägen till bilen höll mina fingrar på att bli genomfrusna. Det var minst 4- grader. Nu sitter vi iallafall i bilen påväg till Nordstan för att kolla på bästa Oscar Zia. Jag är verkligen jättenervös för dettta men det går antagligen bra, jag kan bara inte fatta att jag ska få träffa honom! Kram
 

/>