Dag 12

Dag 12-tre saker jag har i mitt rum

Jag har massa sakear i mitt rum men här kommer tre av dom:
1.En tv
2.En fåtölj
3.Massor av Justin Bieber planscher
//Kram

Dag 11

Dag 11-en eller flera bilder på mig som liten





Fullt upp!

Förlåt för att jag inte har uppdaterat något idag men jag har inte haft så mycket tid över.Ibland så kanske det bara blir 2 inlägg om dan men ni får nöja er med det;)
Idag har vi inte haft så långa raster så det har typ varit fullt upp med en massa lektioner.Och på svenskan så skulle vi skriva en berättelse och jag hade ju börjat med den men jag kom liksom inte på något att skriva så jag satt typ bara och gjorde allt annat än att skriva.Hehe,så blir det ibland...
I nästa inlägg så kommer dag 11 och 12:)
//Kram

Training!

Nu har jag betämt mig för att sticka till träningen även om jag fortfarande har lite ont sen igår.Men jag tror att jag får göra armhävningar ist för situps isf!
Dagen idag har varit väldigt seg men jag klarade mig igenom den utan att döööööö!Hahah, kanske lite överdrivet men dagen har verkligen inte varit rolig.Hade väldigt många lektioner på förmiddan tror faktist att det var runt fem st.Även om dom var väldigt korta så var dom inte så roliga;P
//Kram


Franska!

Det är bra att jag har en lillasyster som går upp till kiosken ibland för då kan hon ge mig lite godis;)
Hahaha,kanske lite onödigt att veta men har liksom inget att skriva om förutom att nu ska jag snart in på franskan så ni får ha det bra så länge!
//Kram
Här är en bild på Moa;)

Kungsmässan

Var på kungsmässan idag och fick en fin rosa boll och en rosa tejp till klubban av pappa:)Han är så snäll<3Det var bra att jag fick köpt en ny tejp för den tejpen jag har nu är helt brun!
Men jag vet inte om jag kan använda min ny designade klubba imon på träningen eftersom att jag halkade när vi delade ut reklam och slog i svanskotan:/ Jag vet,jag kan vara lite klumpig ibland.<3
//Kram

Dag 10

Dag 10 – Min favoritplats
Min favoritplats är ön Koh Lanta i Thailand.
Det finns vissa ställen där som är helt öde och vissa ställen som det är mycket folk på,man kan liksom välja lite hur man vill ha det:)Och dessutom så är det jätte fint<3
//Kram

It's Sunday

God morgon alla goooa människor!
Ska snart ut och dela ut reklam i Varla,vi får se hur det går,det är ju ganska halt ute men det ska nog gå bra:)
Jag har faktist inget mer planerat idag så det det blir nog inte så många inlägg!
//Kram

Cinderella story;)

Köpte massa gooooooodis på Ö&B,Gotti gotti!
Har precis kollat på en film som mamma var och hyrde,den heter cinderella story och den handlar typ om en tjej som heter Katie och hon  drömmer om att spela in skivor ,men hålls tillbaka av sin elaka styvmor och styvsystern.Katie sjunger jätte bra men det är styvsystern som tar åt sig all ära!
Den var faktist väldigt bra!
//Kram

Dag 09

Dag 09 – Det här får mig att må bättre
När jag är ledsen eller känner mig nere så brukar jag sätta på lite musik,ta upp datan och goooosa lite med min katt:)
//Kram

Kortis...

Nu har jag kommit hem från matchen....det gick inte så bra som jag trodde att det skulle gå men det var ju kul:)
Funderar på att sticka till Ö&B och köpa lite godis,det är ju billigare där än vad det är på kungsmässan.Man måste ju ha godis på en lördag!
Det blev ett litet kortis inlägg men har faktist inget att skriva om!
//Kram

Ny design

God morgon alla glada människor!
Som ni kanske ser så har jag en ny design och det är tack vare en underbar tjej som tog sig tid att göra den.Tack så mycket<3 (klicka på bilden för att komma till hennes blogg)
Lite senare idag ska jag spela match i lindälvshallen med mitt fiina lag.Vi ska möta Onsala,senast vi spelade mot dom så blev det 5-5 lika:) men den här gången tar vi dom!
//Kram

Dag 07

Dag 07-Det här åt jag idag
Idag åt jag oxfilee' med potatis,apelsinsås,stekta champinjoner,gele' och grönsaker.Bilden kanske inte blev så fin men den får duga!;)
//Kram

Bara för att jag har tråkigt!

Eftersom att jag har väldigt tråkigt just nu så gör jag ett inlägg om fem goda glassar;)
//Kram






Ingen Rubrik

Förlåt för att jag inte har uppdaterat men har haft fullt upp i skolan.......På SO:n hade vi läxförhör och det tog hela lektionen och lektionen var i två timmar.Så ni kan ju gissa hur trött jag var efter det? Just nu sitter jag och sorterar reklam men var tvungen att ta en paus för man får så ont i armen.Det är sex olika högar som ska sorteras till 229 färdiga små kit som man stoppar i brevlådan...väldigt kul;/
//Kram

God natt alla människor!

God natt allihop,nu ska jag sova så det blir inga mer inlägg idag:)
//Kram

 


Extreme flexible girl

Ilona visade mig denna läskiga videon.....asså kolla hur hon rör sig!
//Kram

DONKEN!

Jaa,nu kan man ta det lite lugnt och plugga till SO:n
Eftersom mamma var tvungen att jobba och Nicklas skulle till Göteborg så fick vi äta på donken;)Och nu har jag precis suttit på en film till lilla Inez och hon ska snart få lite kvällsmat;)
Imon så blir man ju tvungen att sortera massa reklam eftersom att jag inte hinner göra det idag,och det ser jag ju fram emot.NOOOT!
Nu ropar Inez att videon inte funkar så jag måste nog hjälpa henne lite.....
//Kram

Jag vet inte längre?

Hara jag några riktiga vänner kvar?Jag vet faktist inte längre.

Det finns bara en person som verkligen är riktig och jag hoppas att jag har kvar henne hela livet.

I skolan har jag ingen annan än ”henne”.Alla andra ger mig konstiga blickar hela tiden och ibland känns det som att jag inte finns i deras närhet.jag kan tex stå 1 meter ifrån dom och ställa en fråga men det är ingen som svarar.

Jag känner liksom att jag inte är välkommen.När inte ”henne” är med mig så är det vissa personer som skiter i mig.de går ifrån mig,bryr si inte om att vänta,de sätter sig på ett bord där jag inte får plats,de pratar typ igenom mig, de vill inte ens att jag ska vara med i diskussionen.

En gång var det till och med så att det var en person som gjorde något på datan och så visade hon alla i rummet vad det var, men hon visade inte mig.

Tror faktist att jag bara har en riktig vän kvar....


NO

Har precis haft No och då gjorde vi massa konstiga molekyler:)Det gick ju väldigt bra...
Här är en bild på en molekyl som Isabell har uppfunnit.Den heter Yn3isabellärbäst100.Fråga mig inte varför...
Nu kommer Martin så nu måste jag gå in på SO.n;)
//Kram



Dag 06


Dag 06-Favorit godis
Oj,höll nästan på att glömma dag 06 så här kommer den;)
Min favorit godis är Snickers tror jag.Men jag vet inte varfö,det är väll för att den är god:)
Hahah,det blev ett väldigt kort svar men jag måste sova nu,så God Natt
//Kram

Träningsvärk;/

Hejsan!
Har precis kommit hem från träningen och ligger just nu i sängen med datan;)
På träningen så skulle vi göra tio armhävningar och sedan efter en stund skulle vi göra tio till osv osv.....och jag blev faktist väldigt förvånad över mig själv för jag gjorde alla mina armhävningar på fötterna och inte på knäna som jag brukar göra.Och nu har jag ju såklart träningsvärk i mina armar=Inte kul;/
Nu tror jag att jag måste gå och lägga mig men vi ses imon;)
//Kram
Bjuder på bilden!

Slöjd....

Sitter i skolan och väntar på att träslöjden ska börja men jag vet inte om det kommer bli så kul eftersom allt jag har gjort än så länge har blivit ojämt och inte så som jag vill ha det!Men det är ju ganska kul att slöjden är sista lektionen.
Ikväll blir det bara massa plugg som igår men idag ska jag också träna och innan träningen i hallen så är det löpträning ute i skogen som gäller!
//Kram

Dag 05

Dag 05-fem sanningar om mig själv!
1.Jag gillar inte att förlora
2.Just nu är jag kär
3.Min högsta dröm är att träffa Justin Bieber
4.Jag tycker att jag är tjock
5.Jag hatar verkligen fisk,det är det äckligaste som finns
//Kram
Tumblr_lxx9y0zqze1qhl4w2o1_500_large

Plugggg

Hej allihopa! Förlåt för bad update under dagen men jag fick jätte ont i huvudet i skolan så jag orkade liksom inte! Men på gympan idag så skulle vi spela basket och det blev ju lite piiiinsamt när jag trillade och gjorde så att en kille i min klass trillade över mig....mm,det var ju lyckat;) Nu måste jag faktist fortsätta att plugga på No,So,Ma och engelska! På engelskan ska vi ju skriva vad vi tycker om sport,negativa och positiva saker om sport osv osv, och det är ju inte så lätt!
//Kram

Godnatt alla människor!


Pictures

Här är några av dom bilderna från igår:)
//Kram

Snowwww!

Som ni kanske har märkt så är min bloggpaus över och nu ska bloggen fortsätta ungefär som vanligt....Jag vet att min header inte är klar men den ska nog bli klar i veckan:)
Vet ni att det är snö ute?....Äntligen har den kommit,fast den skulle ha kommit på jul;) Jag var faktist ute with my sisters igår och tog lite bilder men dom kommer i nästa inlägg!
Nu har jag iaf kommit hem från träningen och ska snart ta en härlig dusch.
//Kram
6742481989_0199153bbe_z_largeTumblr_lwr8a157oo1qc3m8wo1_500_large

Vad säger miley?


Tävling!

Jag vet att min design inte är fixad än,men kände för att vara med i en tävling där man kan vinna egen designade iphone skins och då ska man länka några sidor på sin blogg sä här kommer dom:
Hahahahahah
//Kram

Bloggpaus

Nu kommer jag att ha en bloggpaus tills min header är klar men allt fortsätter som vanligt efter den:)
//Kram

Before I die....

//Kram

Forever alone!

Sitter här i skolan hel forever alone och väntar på att hemkunskapen ska börja.Jag kommer ju till skolan en halvtimme innnan eftersom att bussen är så tidig,men nästa vecka hade jag tänkt att cykla till skolan:)
Idag händer det inte så mycket,men jag ska träna och det är ju kuligt.....En annan bra sak är att idag slutar vi tidigast på hela veckan:Kl 14.00...yääääääy!
//Kram

Inga mer inlägg idag!

Vi spelade innebandy på gympan idag och det var superduperkul:) Jag gjorde sex mål.....stolt;P
Just nu är jag superdupertrött och har ont i huvudet så det blir nog inga mer inlägg idag.....
//Kram

Några bra låtar:)

//Kram

Dag 04


Dag 04-Min idol

 

Min idol är som kanske alla vet:Justin Bieber

Han är den absoult snyggaste killen på hela jorden och han satsade verkligen på sin dröm.

Han har gett väldigt mycket pengar på till välgörenhet och behövande barn.......Han gör verkligen världen till en bättre plats.

Många kanske tror att han kommer bli en sån människa som bara slänger pengar omkring sig och kommer börja med droger och sånt bara för att han har mycket pengar. Men det vet jag att han inte kommer göra,han har ett hjärta av guld.

Förutom det som jag har nämnt nu så har han den mest underbara rösten....Man kan inte säga att man inte älskar honom!

//Kram

 


Föräldramöte

Hej allihopa,nu har vi en sån där goooo lektion igen;) Vi får göra precis vad vi vill på datan ftersom att vi fortfarande inte har någon lärare på franskan!
På föräldramötet igår så satt vi på läktaren när boyysen tränade;) Det var faktist inget roligt möte för vi fick reda på att en tränare som jag har haft sen innebandyskolan ska sluta;( Men vi fick veta en rolig sak och det är laget ska åka på fairplay cupen i Jönköping.And that meens SLEEPOVER.Äntligen ska vi få sova över tillsammans med laget på en cup:)
//Kram

Dag 03

Dag 03-Min favoritårstid

Mina favoritårstider är vår och sommar:)
Vår, för att jag fyller år då.....Haha,lite ego!
Sommar,för att det är så härligt med Värme.Och så kan man bada och vara ute sena sommarkvällar:)
//Kram
Img_4302_edited-2_172095836_large

Ingen Rubrik

Softttt, vi har ingen franskalärare så vi få vara med på engelskan och sitta vid datan,yäääääy.Härlig lektion..... Anette sa till oss att öva på glosor.eu och alla sitter i grupprummet och gör lite vad dom vill på datan:) Ikväll blir det träning med det goa laget i Lindälvshallen.Och efter träningen hade tränarna tänkt att vi skulle ha ett föräldramöte,haha,men var ska vi sitta då då? Vi får ju inte plats i ett omklädningsrum!:)
//Kram

Happy Birthday Kidrauhl!

För exakt 5 år sen,den 15 januari 2007 startade Justin bieber sin youtube account....Älskar dig Justin<3
Happy Birthday Kidrauhl!

//Kram

 


Stallet

Varit i stallet med Isabell idag:)
Jag fick låna lilla Joel!
Och så red vi i skogen....Jag kan fortfarande inte fatta att jag galopperade:)Det var jätte roligt,tack världens bästa Isabell!
Det blev verkligen en lyckad dag:)
Nu ska jag fortsätta kolla på det okända så ni får ha det......


:)

Haha,det förra inlägget kanske blev lite kort men jag orkade liksom inte....
Har precis kommit hem från en skön springtur ute i det fiiiiina vädret;)Rekommenderar faktist att gå ut och springa om man känner sig lite hängig för det är väldigt uppfriskande!
Och så kanske vi ska iväg till mormor och morfar om en liten stund så då får jag ta och stänga av datan för jag måste rensa min garderob för att få plats med nya kläder:)
Här är ett litet collage på mormor och morfars hund,Elvis

Dag 02

Dag 02-Meningen med mitt bloggnamn

Ja,det är ju ganska lätt att svara på:)
Jag heter Linnea Nordqvist och därför fick bloggen heta det....Väldigt enkelt förklarat!


Reklam!

Idag har det inte hänt så mycket,jag har mest varit hemma,sorterat reklam och spelat lite med familjen.Haha,ja sortera reklam är kanske inte är det mest självklara att göra på en fredags kväll men måste man så måste man:)Det är tur att man får pengar för det,annars skulle jag inte ha gjort det:p
Det blev bara ett litet snabbt inlägg för nu ska jag sova...Gonatt!


Härlig lärare!


Dag 01

Dag 01-Presentera mig själv+bild
Jag är en trettonårig tjej som snart fyller fjorton;)
Min familj består av mamma,pappa,två småsyskon och en "styvpappa"+två katter!
Som ni kanske förstod så är mina föräldrar skilda.....
Mina intressen är att vara med kompisar och att spela världens bästa sport:INNEBANDY;)
Jag bor i Kungsbacka och går på Hedeskolan.
Nu fick ni veta lite om mig;)
Oj,glömde nästan berätta att jag älskar Justin Bieber
//Hejhoppgummisnopp

Dagar?

Dag 01 – Presentera mig själv+bild

Dag 02 – Meningen med mitt bloggnamn

Dag 03 – Min favoritårstid

Dag 04 – Min idol

Dag 05 – Fem sanningar om mig själv

Dag 06 – Favorit godis

Dag 07 – Min bästa vän

Dag 08 – Det här åt jag idag

Dag 09 – Det här får mig att må bättre

Dag 10 – Min favoritplats

Dag 11 – En eller flera bilder på mig som liten

Dag 12 – Tre saker jag har i mitt rum

Dag 13 – Mina syskon

Dag 14 – I min skolväska

Dag 15 – Bloggtips från mig


Fredag den trettonde!

Haha.idag är det ju fredag den trettonde!SCARY;O
Vet inte riktigt vad jag ska skriva men nu sitter jag här med Isabell......Hon räknar matte och jag sitter vid datan;)
Hade faktist tänkt att börja med bloggleken nu,eftersom att min design kommer att ta en stund<3
Ha det bra så länge!;P

Lycklig;)

Just nu sitter jag i sängen med Smulan(min katt) och kollar lite på datan:)
Kom precis hem från några kompisar till familjen;) Och gissa vad jag fick där?......Jo,jag fick massa snygga kläder och en D&G väska:)Lycklig tjäääj<3
Kanske kommer lite bilder imorgon,men nu får ni nöja er med en bild på Smulan!

Blogglek!

Sitter här i skolan med Isabell och väntar på att SO.n ska börja:)
Men iaf jag hade tänkt att börja med en blogglek när min design är klar för då blir det lite mer inlägg eftersom att jag har ett så tråkigt liv;)
Här får ni en bild på världens sötaste tjej:)

Bloggen!

Innan har jag ju haft en blogg som bara är till för en kompis men nu har jag bestämt mig för att blogga lite mer "allmänt" eller vad man nu säger:)
Jag vet inte hur det kommer gå men jag ska försöka uppdatera så ofta jag orkar..........

Välkommen till min nya blogg!


/>