Torsdag

Vackert väder :) Eller iallafall nu på kvällen. Så då passade jag på att ta en springtur i det "niceiga" väder. Man känner sig verkligen som en ny människa när man har tränat lite. Jag känner mig typ fri på något sätt, Haha, kanske låter lite konstigt men det är typ så!, Efter min lilla runda så körde jag lite fys med lillsyrran, hon har ju bestämt sig för att vara stark tills Innebandyn börjar till Hösten igen. Jag tycker det är jättekul att hon också har blivit intresserad för innebandy, då kan jag ju träna upp henne till ett litet innebandyproffs. Hehe. Kram


Hiss & Diss

Sommarlov snart: Sommarlov nästa vecka jue!
Vet faktist inte vad jag ska dissa idag,allt är ju bra :)

Bästa Apparna

Instagram
Facebook
Blogg.se
Subway Surfers
Rumble
Runkeeper

222 inlägg

Som rubriken säger så märkte jag att om man inte räknar med detta inlägget så har jag faktist gjort 222 inlägg! Tycker faktist att det är ganska bra :) Menmen, kom iallafall precis hem från träningen. Vet inte vad som har hänt med mig. Jag blev jättetrött efter tre kilometer. Jag har verkligen tappat lite kondis. Måste nog få tillbaka den. Och med det så måste jag ju börja springa lite oftare. Iallafall varannan dag! Men nu ska jag kolla på Grey's Anatomy så, God Natt!

Inspo - Nails


Justin Bieber - Die in your arms

Har ni hört Justins nya låt som kom ut igår? Själv tycker jag att den är jättebra :)

Desperate Housewives

Sitter och väntar på att desperate housewives ska börja. Tror att det är näst sista avsnittet, och sen är det bara ett avsnitt kvar. Serien är ju bäst, synd bara att sista avsnittet är nästa vecka. Men jag hittar nog någon ny serie att följa. Får vi hoppas! Har ni några tips på en serie som precis har börjat eller som man kan fatta ändå utan att ha följt den? Blir jätteglad för alla förslag, det är bara att kommentera ;) Kram

 

 


Veckans blogg v.22 - Vinnare + Ny omgång

Ett stort grattis till er som vann,det är ni värda. Och riktigt fina bloggar har ni också :)
Jag sa ju att det kanske skulle bli tre vinnare denna gången men eftersom det inte var så många som anmälde sig så blev det som sagt bara två vinnare. Men om ni sprider tävlingen vidare på era bloggar,facebook mm så kommer det ju bli fler deltagare och det betyder fler vinnare!

And..... I'm back!

Hej allihopa, nu är jag tillbaka. Det kommer antagligen bli en lika bra uppdatering som det var innan min lilla bloggpaus. Men som ni kanske har märkt så är dom två senaste inläggen lite konstiga och det beror på att Isabell fick tag på min mobil och skrev några inlägg. Hon är så "klok", min lilla gullunge. Haha.
Men nu ska jag snart gå in på mentorstiden så jag skriver mer lite senare. Kram
P.s glöm inte att anmäla er till Veckans Blogg som avslutas ikväll :)


Bajs

Jag älskar bajs


Hej alla glada och fina läsare som jag älskar enormt mycket!

Jag har inte bloggar så mycket på sistånde som ni kanske har märkt. Men det är ju bara för att jag är lat och inte har haft tid för jag var hos mormor och morfar i helgen och så har det varit franska förhör i veckan nu så det har varit lite stressigt. Just nu så sitter jag med isabell och några fler och väntar på att våran "tjej mentorstid" ska börja så då tänkte jag att det skulle vara bra med ett litet inlägg så här efter maten och allt. Det blev fisk idag och jag tycker inte om fisk så jag år inte så mycket. Isabell är klok hon säger att man ska äta fisk för att vara frisk och få i sig vitaminer mm det är ju sant..... Men jag äter tabletter så det är ju bra! Men det här vart ett litet fånigt inlägg men men ni får ha det bra så ska jag försöka uppdatera lite mer sen! Kram


Hiss & Diss

Innebandyn: Måste verkligen hissa innebandyn för jag älskar verkligen det, känslan man får innan en match när alla tjejerna är taggade och glada. Så synd bara att säsongen är över nu, så nu blir det bara att börja springa på inlag istället.
Att jag är så trött: Är riktigt trött nu för tiden,har ingen ork typ.

Bloggpaus

Förlåt, men jag måste. Just nu är jag väldigt stressad och har inte tid med att blogga + att under helgen så kommer jag vara hos mormor på landet och där finns det inte alltid internet. Ibland kanske jag slänger in ett inlägg men det kommer ju som sagt inte vara en superuppdatering. Ni får hålla ut till på måndag/tisdag för då kommer jag tillbaka. Men ni klarar er nog utan min blogg i några dagar! Ses nästa vecka!


Inga ord kan beskriva..


Onsdag

Gud, vad skönt det är att bara sitta i soffan och slappa framför teven med en dator i knät. Speciellt efter ett träningspass ute i värmen. Än så länge känner jag inte av någon träningsvärk men det kommer nog imorgon.

Är det någon som vet hur man räknar lång division, har prov imorgon och har typ glömt av hur man ställer upp för att räkna ut det. Jag kan t.e.x inte räkna ut 6897/534, och det är ett stort problem. Vi fick ju lära oss det i femman så jag tror att Sepideh(min lärare) tycker att det är självklart att man kan räkna ut lång division. Så om det är någon som har lust att hjälpa mig så är det bara att kommentera. Kram

I'm dead tomorrow

Snart börjar träningen! Sitter under ett träd bredvid Ishallen och väntar på att dom andra tjejorna ska komma. Hoppas det inte blir för tufft att springa 3-5 km i 33 grader. Jag kommer säkert vara död när det är klart. Men efter löpningen blir det ju 30 min fys också! Haha, eftersom jag inte har någon bra kondition så kommer jag antaglien ha så mycket träningsvärk att jag inte kan gå imorgon. Okej,så farligt blir det nog inte, men ändå. Nu kommer Kamilla så jag ska nog ta och vara lite social. Kram.

Nervös

Nu är jag jätterädd. Några andra tjejer från andra klassen berättade att matteprovet som jag ska göra imorgon är jättesvårt. Jag kan typ inte tänka på något annat. Är verkligen jättenervös. Om jag får mer än tre fel på ett prov så blir jag deppig och besviken på mig själv. Jag är ingen "plugghäst" direkt men jag tar skolan på allvar. För om man inte bryr sig om sina betyg nu och sedan kommer på i nian att "Oj, jag måste nog höja mina betyg för att komma in på gymnasiet" då är det ju nästan försent. Så det bästa är att alltid göra sitt bästa :D Kramizzar!


Random test

Lovar du att vara ärlig? Ja.
Du heter: Jenny Linnea Otilia Viidas Nordqvist
Smeknamn: Linny
Låt just nu: Turn to you
Beroende av: Familj,mobil
Vem behöver du mest just nu? Laget
Vad tror folk om dig? Dom tror att jag är bäst i världen haha,nej men det beror ju på vem man frågar
Vad säger du för att imponera på någon? Vet inte, är bara mig själv.
Hur imponerar man på dig? Man är skön/har humor och är sig själv.
Brukar du skratta för dig själv? Inte direkt, kan hända.
Vad står det i ditt senast inkomna sms? Haha,okey <3
Vart bor du? Kungsbacka
Trivs du där? Jaråå.
Äger du några converse? Nepp
Sprit, cider, vin eller öl? Inget men cider.
Vad har du för mobil operatör? 3
Är du allergisk mot något? Nej
Hur svarar du i mobilen? Hallå?/Hej
Vem ringde du senast? Mamma
Vad sa den du senast pratade med i telefon? haha massor.
Sov du ensam? Ja..
Brukar du komma i tid? För det mesta
När mår du bra? När allt går som jag vill.
När blev du fotad senast? Här om dan.
Hur känner du dig nu? Trött.
Vanligaste färgen på dina kläder? Svart
Vad tycker du om fötter? Äckliga
Är du smart? Klart jag är!
Är du aktiv i skolan? Yes, det tror jag iallafall
Vad saknar du? Innebandyn
Hade du en bra kväll igår? Jorååå.
Favorit dryck på morgonen: Inget.
När går du och lägger dig? Mellan 21-22 på vardagar och på helger 22-00
Är du blyg? Mmm
Sysslar du med någon idrott? Japp
Mail eller brev? Mail.
Har du spytt offentligt? Nej
Tror du på kärlek vid första ögonkastet? Kanske.
Är du nöjd med ditt liv? Aaa
Vad gör du imorgon? Skola,träning,plugga

Veckans blogg v.21 - Vinnare + Ny omgång

Grattis till er som vann :) Ni har riktigt fina bloggar!
Om det blir många som anmäler sig till veckans blogg nästa vecka så kanske jag lottar ut 3 vinnare. Så om du sprider tävlingen vidare så är det större chans att just du vinner!

Tisdag

Min mage kurrar! Åt bara ett knäckebröd till lunch, hehe, men det var ju fisk, och då äter jag hellre ett knäckebröd. Nästa Tisdag får jag nog ta med en frukt, så magen håller sig lugn :) Men nu sitter jag iallafall i skolan och försöker komma på en berättelse, men det är ju inte min starka sida direkt. Jag har aldrig varit bra på att skriva. Jag använder nästan alltid samma ord, det kanske ni har märkt. Faktist,men,nog,ju och iallafall är ord som jag använder typ 3 gånger i ett inlägg. Måste nog komma på några andra ord snart! Kram.
P.s glöm inte att anmäla er till veckans blogg, avslutas ikväll.

Promenixxx

Hejsan,Hoppsan :)
Har precis kommit hem från en promenad i skogen/området och ska snart fortsätta lite med matten. Jag tror inte att det kommer gå så bra på provet imon. Jag är liksom inte så jättebra på ekvationer. Fattar typ inget alls. Menmen,sånt är livet. Haha. Nej, men jag måste verkligen försöka plugga lite matte nu innan Alcatraz börjar. Ses imorgon! Kram.


Hiss & Diss

Våren: Den har ju äntligen kommit,känns ju typ som sommar :)
Klumpig mascara: Hatar verkligen när mascaran klumpar sig.

Titta,lyssna och sprid vidare....


Filmtips

Tänkte tipsa om några bra filmer, dom flesta har nog redan sett dom men anyways :)


THE LAST SONG
Filmen är ganska populär men den är verkligen bäst. Gråter alltid när jag ser den. Ni som inte har sett den... ni måste göra det!
SHE'S THE MAN
Vet faktist inte hur många gånger jag har sett den. Men handlingen är ganska komplicerad och det händer typ saker hela tiden. Älskar den.

Hjälp!

Jag har absolut ingen aning om vad jag sak blogga om. Det känns som att jag bara skriver massa tråkiga saker som ni inte vill läsa. Jag försöker verkligen göra det intressant men jag har typ ingen inspiration kvar. Så om ni har några förslag på vad jag ska skriva om så blir jag jätteglad om ni kommenterar. Jag är öppen för alla förslag! Kram

You have to Believe

Med det här inlägget så säger jag Godnatt och förlåt för dålig uppdatering.

 


Är ni säkra på att det är sol?

Om man går in på facebook,instagram och bloggar så ser man tusen statusar/inlägg och bilder om att det är sol.Är ni verkligen säkra på att det är sol och varmt ute?  Haha, tycker bara att det är lite onödigt att alla skriver ungefär likadana saker. Men för att ni ska vara helt säkra på att det är varmt ute så ska ni få läsa mitt inlägg.

Vaknade idag av att solen sken in genom fönstret, sedan var jag ute och cyklade en stund i det härliga sommar-vädret. Ungefär vid 13 så åkte vi och lämnade lilla Inez på kalas i djungelrummet. Under tiden som hon var på kalas så åkte jag och mamma upp till Varla för att dela ut reklam. Det var väldigt varmt där uppe, termometern på bilen sa att det var 27 grader i skuggan, det kallar jag varmt. Men äntligen har värmen kommit, så därför ska jag inte klaga. Hoppas den stannar nu bara.
Nu borde ni ha blivit riktigt säkra på att det är sol och varmt. Kramar från mig.

Inspiration - Hello Kitty House


Just live life


"Gårdsfest"

Är just nu på väg hem från en "gårdsfest" hemma hos pappa. Käkade massa kakor för aranäs hade tagit med det och allt var gratis :) Mums! Det fanns ponnyridning och hoppborg också men jag är nog lite stor för det. Dom delade ut massa heliumballonger med. Gissa vad vi gjorde med dom, haha, ni kanske fattar att vi sög in luften! Det kanske kommer en film sen men jag hinner inte skriva mer nu så ni får några fler inlägg ikväll. Kram


Somebody that I used to know


Smulan


Sol

Vad varmt det är! Nu känns det att våren är på väg. Även om det blåser så är det ju jättevarmt i solen. Och det är skönt att vi är lediga idag :) Bäsat dan på denna veckan iallafall. Bara för att det är så fint väder så ska nog snart ut och ta lite bilder på Smulan, om hon vill ligga stilla då. Hon ligger ju aldrig stilla men jag ska nog försöka få några bra bilder. Mamma vill ju att vi ska förstora en bild alla tre katter och sätta upp dom på väggen så min uppgift är att ta bra bilder. Hahha, kramar!

Inspiration - Blue


Turn Up The Music - Chris Brown


Idag är det torsdag

Haha, vilken dag det har varit. Vi fick putta igång bilen. Det såg nog lite roligt ut när vi sprang och puttade bilen på parkeringen. Men det lönade sig för vi kom ju iväg iallafall. Och Melvin och Tuvalie blev glada över att vi kunde komma. Tuvissen ville leka "familj" med oss, så jag fick vara bebis och hon skulle vara mamma :) Hon är så gullig när hon ska leka vuxen. - Kom nu bebisen, nu ska vi gå till doktorn och ta en spruta. Sötaste tjejen på jorden. Menmen nu sitter jag hemma i soffan och tittar på hockeymatch med familjen. Det går inte så bra för Sverige men vi får hålla tummarna för att det blir 2 mål till. Vinner Sverige så blir det ju semifinal mot Slovakien på lördag. Kramar från mig!

( bilder från i sommras)

Hiss & Diss

Ballerina Kladdkaka: Supergoda kakor. Mums!
Regn: Jo,ibland kan det vara mysigt med regn. Men oftast är det bara blött, och man måste sitta inne hela dan.

Bilen vill inte åka hemifrån

Som rubriken säger så vill inte bilen starta.Hade tänkt att åka iväg på kalas i Torslanda och fira min kusin som fyller åtta idag men bilen vill ju inte starta, den har bestämt sig för att vi ska stanna här. Så medan vi väntar på att Nicklas ska få igång bilen så passar jag på att blogga lite :) Det är ju positivt att jag har lite tid över för att blogga iallafall!

Det har ju inte varit den bästa uppdateringen dom senaste dagarna men jag ska försöka bättra mig och göra minst 4 inlägg per dag. Alla inlägg kommer ju självklart inte bara handla om vad jag har gjort under dagen utan det kommer komma upp lite mer inlägg om inspiration, musik och mode. Hoppas det blir bra! Kramar från mig.


Vi har tråkigt!


"The boys who..."


Regn!

Jag hade rätt om vädret! Det spöregnade när vi skulle cykla hem, och det blev ju inte bättre av att Isabells kedja på cykeln lossnade. Haha, vi försökte sätta tillbaka den men det gick inte så vi var så smarta att vi kom på att vi kunde gå in på Mekonomen och fråga om dom ville hjälpa oss.  Snälla som dom var så var det en kille som erbjöd sig att hjälpa till. Han var verkligen jättesnäll. Kommer aldrig glömma honom! (Okej, det sista kanske var lite överdrivet men ni förstår vad jag menar) Nu ligger jag iallafall med blött hår och mysbyxor i sängen under täcket och myser med katten. Mina fingrar svider fortfarande från cyklandet i det kalla regnet. Kramar!

Onsdag

Hej alla! Nu sitter jag,linny och Emelie på bowlinghallen. Vi har allmänt trökigt och jag såg just världens sötaste hund! Jaja vi är 40 min tidiga och vi har inget att göra. Cykelresan gick åt helvetet och vi dog nästan. Har inget att skriva men det är isabell som skriver och Emelie berättar om förr i tiden. Nu så orkar jag inte skriva mera hejsvejs.

 


Early morning

Tagga Må Bra Dag imorgon då. Jag ska ju som sagt spela bowling och minigolf, vi får se hur det går. Men bara för att vi ska cykla mellan aktiviteterna så kommer det antagligen börja regna, men vi får hoppas på det bästa vädret som enligt mig är strålande solsken med runt 25 grader och lite vind så att det inte blir för varmt. Det skulle ju vara det perfekta cykelvädret :)
Men nu ska jag nog gå och lägga mig, ska ju vara hos Isabell imorgon kl 07:45 så jag får ju gå upp tidigare än vad jag brukar. Godnatt!


Veckans blogg-vinnare + Ny omgång

Grattis till er som vann, hoppas ni vill vara med i nästa omgång :)

1-4

Matchen gick bättre än vad jag hade trott. Jag försökte göra mitt bästa men det blev inte direkt som jag hade tänkt mig. Men resten av laget var ju hur bra som helst! Vi klämde ju in första målet, men sen blev det inga mer mål så vi förlorade med 4-1 men jag tycker ändå att vi spelade väldigt bra, det var ju damerna vi mötte. Nu fick ni veta lite om hur matchen gick! Godnatt alla sötisar.


Plugg, plugg, bara massa plugg

Det är inte kul att plugga, ligger här och försöker få in engelskan i min lilla trånga hjärna men det verkar inte gå så bra eftersom att jag inte kan orden än. Varför behöver man läxor? Det räcker väll med det man gör i skolan. Man måste ju hinna med att göra något annat på sin fritid än att bara plugga. Anyways så ska jag snart sticka iväg till Lindälvshallen och förbereda mig för match, är inte lika nervös längre och jag tror inte att armen kommer plåga mig heller, det gör ju inte ont? Det är iallafall bra :) Kramar från mig
Sorry för inga bilder men blogg.se - appen vill inte ladda upp några.


14:de Maj

Tog precis andra sprutan, är det bara jag som inte tycker att den gör ont? Det känns ju såklart men det gör ju inte ont. Hoppas det inte bli någon efterreaktion bara. Jag måste ju kunna spela mitt bästa på matchen ikväll mot damlaget. Är faktiskt jättenervös inför matchen. Brukar inte vara nervös inför en match, men det är ju damlaget vi snackar om. Men vi klarar det nog, hoppas bara att lila Miranda blir frisk igen annars har vi ju ingen målvakt.... Men om Miranda fortfarande inte mår bra ikväll så får Eira stå i mål så det går nog bra ändå. Kramar från mig


Här ska det vara en rubrik

Har fixat lite med kodmallen/stilmallen och har lärt mig lite olika saker, som ni kanske ser så är rubrikerna ändrade, både i menyn och på inläggen. Om ni ska kommentera så kan ni också se att det är lite annorlunda. Är jättestolt över att jag lärt mig lite grann. Men har inte bestämt mig hur rubrikerna ska vara än. kramizzar

inspiration-colorful summer


Värmen är tillbaka

Äntligen, värmen är tillbaka. Trodde nästan att det skulle bli höst igen när det regnade och blåste så mycket i fredags. Då var det verkligen ett riktigt höstväder. Men idag är det ju hur fint som helst. Det var ju riktigt skönt att dela ut reklam i detta vädret. Men snart ska jag iallafall ta en promenad till kungsmässan med systrarna och försöka hitta en bra liten present till en väldigt speciell tjej, har ingen aning om vad det blir men något bra måste jag ju hitta. Kram

Dip dyed


Update-design

Okej, som ni kanske ser så hittade jag ingen design som jag gillade men om det är någon som vill hjälpa mig, och göra en design åt mig så är det bara att kommentera. Jag skulle bli jätteglad om jag fick lite hjälp med detta. Men nu får jag nöja mig med den här designen ett tag. Kram

Fixar design

Det kanske ser lite konstigt ut här på bloggen nu, men det är för att jag håller på att fixa en ny design. Snart kommer det att se ut som vanligt fast med en ny design:) Kram

Pink


Magiskt

Hejsan Hoppsan, äntligen lördag. Det känns som att det var väldigt längesen nu, men skönt är det iallafall. Glad är jag också :) Har nämligen fått överraskat mycket besökare, igår var det drygt 200 stycken som hade kikat in här. Det gjorde verkligen min dag, är hur glad som helst! Tack alla mina fina läsare :)
Nu tycker jag att ni ska slänga in en kommentar och gratta min fina vän, Isabell som fyller fjorton idag! Man kan inte vara en bättre människa än vad hon är. Jag förstår faktiskt inte hur hon alltid kan få mig att le, hon är väll magisk eller nåt :) Grattis Bellsen <3

Dela ut reklam

Jag tycker inte att ni ska börja dela ut reklam. Eller jo, det inget fel med att dela ut den, det är sorteringen som är problemet. Fast idag hade jag ju tur ändå,idag är det bara 23 kg reklam som ska sorteras men ibland kan det vara upp till 100 kg och då blir man väldigt trött i armarna och fingrarna blir svarta. Men man tjänar ju iallafall lite pengar, även om det inte är så mycket. Så om ni är beredda att slita för lite extra pengar så kan ni ju börja med att dela ut reklam en gång i veckan :) Kram


God Morgon

God morgon människor :)
Har ni hört Justins nya låt? Han skrev den till sin mamma, om man tittar på texten så märker man det :)
Men nu sitter jag iallafall på So:n och fick reda på att jag ska spela bowling och minigolf på MåBraDagen på onsdag,fick i alla fall det jag ville ha.Tror att jag har valt det tre år i rad nu.Hehhe. Kram

Turn to You - Justin Bieber


Regn igen!

Varför ska det regna? Det är så deprimerande att bara se massa regn på rutan, kan det inte vara sol och vackert väder? Det regnade ju när vi skulle gå hem från kulturskolans konsert också, så vi fick gå hem från aranästeatern i spöregnet och jag och Isabell hade bara ett paraply att dela på så vi turades om att ha en tidning på huvet, så smarta är vi :) Men alla problem går att lösa,right?

 


inspiration - Olsen twins


Måste bara berätta...

Såg precis en grupp tonåringar stå och röka, några av dom såg ut att vara lika gamla som jag, måste bara berätta vad jag tycker:
För er som tycker rökning är coolt och sånt... Låt mig säga er att det är det absolut inte. Men för er som vill testa, gör det inte! Hur kan ni ens vilja röka? För att komma in i det "coola gänget"?Varför ska jag börja röka och förstöra min kropp, för att mina vänner ska börja gilla mig? Och om dom inte gillar mig när jag inte röker, jaa, då är dom helt enkelt inte äckta vänner. Tänk att röka? Att få in rök i lungorna och förstöra sin egna kropp. Jag vet att mer än hälften av alla som röker i världen började för att försöka se "coola" ut. Okej kanske inte mer än hälften men ungefär. Håller ni inte med mig?
Men jag respekterar alla som röker, det var deras val att göra det. Jag dömer er inte men jag säger bara.. Man ska vara sig själv och inte försöka komma med i gänget och bli "cool" genom att börja röka och göra något man inte ens vill.

Nionde maj

Kom just ut från Svenskan. Jag, Evelina och Jacob redovisade om en bok som vi hade läst i grupprummet. Det var verkligen inte kul, och jag hade ju sån tur att jag hade glömt min dator hemma så jag fick komma ihåg allt jag hade skrivit och berätta ändå. Jajja, sånt är livet. Det kommer iallafall hända något roligt ikväll, det blir träning med bästa tjejejorna i bästa laget. Kram

 


Love, Live, Life


Veckans blogg :)

Hade tänkt att börja med veckans blogg så om du vill vara med så är det bara att kommentera detta inlägget med, "jag är med" Det kommer att avslutas på Tisdag. Kram

Haha


Hiss & Diss

Musik: Vad kan man säga, jag skulle inte överleva utan den.
Prov: Har franskaprov idag, känner redan att det inte kommer gå bra.

Hockey

Sitter och tittar på hockey, Sverige - Danmark , Sverige leder med 5-1,Whoho . Det har faktiskt börjat bli lite kul att titta på hockey, speciellt när dom tacklas, det ser så roligt ut :) Haha, ni kanske märker att jag skriver lite flummigt! Det är för att jag är väldigt trött nu.
Matchen idag gick i alla fall väldigt bra, vi vann med 9-1. Och för en gångs skull så gjorde jag ett mål och två assister, annars brukar bollen studsa på stolpen eller så kommer den precis utanför. Puss och Kram!

 


It's time for match

Ska bara plugga det sista till provet imon och sedan bär det av till träningen, eller egentligen är det ju ingen riktig träning för vi ska ju spela match mot klubbens flickor-00. Hoppas det går bra för annars blir det ju lite pinsamt om vi förlorar mot ett lag som är två-tre år yngre. Några av tjejorna där har ju varit med oss på våra träningar och dom flesta är riktigt duktiga. Men det är ju klart att vi vinner! Kramar från mig.

Stinkande lunch!

Hej alla fina läsare! Nu är det Isabell som skriver. Idag åt vi en äcklig lunch som stank bajs typ. Jag åt ingenting så nu är jag döende..... Jaja ni kan få en bild på saken jag står inte för kräkningar som kan uppstå när man kollar. Jag fyller 14 på lördag! Så säg gärna grattis så blir jag glad! Jajaja ni får ha det så bra så ska jag dra in på spanskan hejsvejs! Kram

 


Love hurts


Tuvissen

Jag passar på att blogga lite nu när jag har en stund över. Det är fullt upp här. Alla vuxna sitter där nere och pratar medan alla barnen är här uppe.
Tuvalie (min kusin) har gått och sjungit på "jag ljuger så bra" och "baby" hela kvällen, så då satte jag på baby och hon började dansa som en galning. Jätte gulligt, det kanske kommer en video någon gång under veckan. Men nu tror jag att jag måste vara lite social och gå o "leka" lite med dom andra :) Kram


Vinna ett iphoneskal

Nu är jag med i en tävling där man kan vinna ett iphoneskal, och det är den goa tjejen där nere som annordnar det tillsammans med den här sidan. Så om du har lust att vinna ett skal så tycker jag att du ska kika in på hennes blogg genom att klicka på bilden. Kram.

Fem sanningar om mig själv

# Jag vill oftast inte visa eller berätta för någon när jag är ledsen eller arg.
# Just nu är jag väldigt käääär,men vågar inte berätta det för honom.
# Jag kommer bli helt förkrossad om jag inte får någon biljett till Justin Biebers konsert.
# Jag tänker oftast mer på andra människor än på mig själv.Jag tycker det är jätte viktigt att andra har det bra.
# Jag är ganska stressad hela tiden, vill alltid vara i tid, typ 20 min innan jag ska vara där.


Live life

Ligger och myser med smulan i soffan och letar samtidigt efter ett Nintendo till Inez. Hon vill ju verkligen ha ett :) Får vell se om jag hittar något billigt på blocket.
Ska snart lägga ifrån mig datorn och gå upp på mitt rum och städa lite.Det ligger typ kläder över hela golvet,hehe. Lite ordning måste det ju vara till imorgon. Jag och mamma ska ha släktkalas då. Vi firar tillsammans för hon fyller bara år en vecka efter mig.Det är ju lite onödigt att ha två kalas.Kram

 


Skitsnygga jeans


Godnatt alla underbara människor!

 

 


Alone in the house!

Mamma och Nicklas har precis åkt iväg och dom ska vara borta till klockan 00.00 inatt. Nicklas ska fira mammas födelsedag med en överaskning till henne. Så nu är jag ensam hemma med två små småsyskon vid namn Moa och Inez. Haha. Aja, till mat ska vi iallafall göra en egen pizza,mums! Och så har mamma köpt en film som vi ska titta på med massa fredagsmys.Nej, kom precis på att det är dags att plugga lite mer till franskan,nu blev min dag förstörd. Nää, skoja bara, jag överlever nog. Det borde gå fort.Kramizzzar från mig :)

Hiss & Diss

Fint väder! Det är då man kan göra allting! Bada, gå på promenad, liseberg, sola osv..! Jag älskar verkligen när det är så varmt att man kan bada!

Sura busschafförer!: När man går på bussen och möts av arga busschafförer som blänger med mördarblickar!

*****

Dansade zumba på gympan idag, det var kuligt men ändå väldigt svårt med alla konstiga rörelser. Efter gympan så blev det ju som vanligt på fredagar - matte. Och den ***** anne gjorde typ så att jag sitter helt ensam i hörnet på klassrummet. Och det blir ju inte bättre av att jag inte fattar något av det som vi jobbar med. Skulle vara lite enklare om jag typ kunde fråga någon kompis som satt bredvid mig, men nejdå.
Nu blev det ett lite negativt inlägg men ni får förlåta mig. Kram

Kan man bli snyggare?


Svar på frågestunden

Har du några husdjur?
Ja, jag har två katter som heter Smulan och Nisse
Gillar du någon kille just nu?
Japp, men jag berättar inte vem.
Viken är din största dröm?
Min största dröm är att få träffa Justin Bieber
Hur ser ditt rum?
Jag lägger ut en bild på mitt rum om några dagar
Har du färgat håret någon gång?
Jag har färgat en gång till kasanjebrunt men jag tyckte inte att det var snyggt på mig så jag färgade tillbaka till min naturliga hårfärg.
Hur länge har du bloggat?
Jag har bloggat sen i början av detta året,alltså i snart fem månader
Vilken är din favoritparfym?
Min favoritparfym är "Someday"-Justin Bieber
Vilket är ditt favoritämne i skolan?
Idrott
Hur länge har du spelat innebandy?
Jag började spela när jag var sju år :)
Vilket schampo använder du?
Just nu använder jag Gliss
Vilken är din favoritfärg?
Rosa och vit
Vilket är ditt favoritland?
Mitt favoritland är Thailand, det är verkligen helt underbart att vara där :)
Nämn fem vänner som betyder mycket för dig:
Isabell: Utan henne skulle jag inte klara av skoldagen,hon får mig alltid att le och må bra. Man kan inte ha tråkigt med en sån tjej.
Nathalie: Henne har jag känt nästan sen jag var nyfödd, tror hon var min första kompis.Innan gjorde vi massa saker tillsammans men tror att vi glider ifrån varandra nu. Vi har inte träffats på ett tag nu. Saknar dig!
Lisa: Det var hon som övertalade mig att börja i innebandy, utan henne så hade jag säkert suttin inne på mitt rum hela dagarna.
Orkar inte berätta om fler, men det finns många mer som betyder mycket för mig.
Cola/fanta?
Cola
Svart/vit?
Båda lika mycket :)
Långt hår/kort hår?
Långt hår
Sommar/vinter?
Sommar
Hårt bröd/mjukt bröd?
Mjuktbröd
Vem är din bästa vän?
Isabell
Vilken är din favoritmat?
Tacos
Vem är din favoritartist?
Justin Bieber
Hur många är ni i din familj?
Hos pappa är vi fyra och hos mamma är vi fem :)
Går du i någon sport?
Jag går i världens bästa sport,innebandy :P
Röker du?
Nej, kommer aldrig att göra heller
Vad är din mening med livet?
Jag vet inte riktigt men det är nog att ha roligt...
Vad är det bästa du vet?
Det bästa jag vet är att vara med min familj
Om du har några planscher i ditt rum,hur många har du då?
Jag har massa planscher i mitt rum, om man lägger ihop planscherna som jag har hos mamma och pappa så blir det närmare bestämt 32 st


Nu är frågestunden avslutad!


Idag fyller lilla Nisse 15 år :)


Gympaskor i sommar

Det är inte kul! , var precis hos doktorn med mitt knä och hon sa att jag typ hade ont i knät för att min ena fot är sne. Så då tyckte hon att jag skulle gå med gympaskor hela sommaren. (Okej,kanske lite överdrivet) Men det vill jag inte. Jag vet ju att om jag inte gör något nu så kanske jag inte kan spela innebandy i framtiden och det får absolut inte hända! Så vi får se hur det blir med det. Aja, nu måste jag sticka iväg och träna med tjejorna. Kram

Emelie gästbloggar!

Halllllllllllllu alla fina "Linny läsare"!
Hoppas allt är bra!! <3 Nu gästbloggar den bästa.. JAG! Hehhe.. Väldigt ödemjukt, iknow.. <3
Anyway, nu sitter vi i skolan och har allmänt kul.. Snart är de träslöjd vilket är mitt favoritämne.. NOT! Men sen slutar vi! Ap skönt sen ska jag iväg och rida min ena ögonsten och ta hand om den andra ögonstenen. Ska bli väldigt skönt att komma ut lite i det sköna vädret!
Taaaack för att ni läste mitt fina inlägg and: I´LL BE BACK!!
Puss, Emelie <3

The end

Ska bara berätta att frågestunden avslutas imorgon kl 17.00. Om jag får lite fler frågor så kanske det som sagt blir ett videoinlägg :) Kram

Kossor!

God morgon :)
Ska snart åka iväg till en bondgård och kolla på koutsläpp med familjen,har aldrig gjort det innan men det ska nog bli kul.
Dagens planer för idag är som ni redan vet, koutsläpp sen när jag kommer hem ska jag till kungsmässan och ikväll måste jag plugga till franskan.Nu fick ni veta lite om min dag....Kram


/>