Godnatt, ses imorgon


Nooooooooo

Kom precis hem från stallet och sitter nu med NO:n. Det är ju prov på Torsdag. Jag känner på mig att det inte kommer gå så bra eftersom jag knappt fattar det jag läser. Och det blir ju inte lättare av att det är 20 sidor också. Men det är väl bara att kämpa på. Man kan ju försöka iallafall :) Puss, LInnea

Bloggdesigner

Jag vet inte riktigt hur jag vill ha min bloggdesign, så är det någon som har några förslag så får ni gärna kommentera? Men det skulle vara ännu bättre om det är någon av er som gör gratis bloggdesigner. Isåfalll får ni gärna kontakta mig i en kommentar eller via meil ( lnordan98@live.se)  Jag skulle bli jätteglad om det är någon snäll själ som vill göra en design till mig. Pussar!

Fullt upp!

Förlåt för att jag inte uppdaterade igår men jag hade fullt upp hela dagen:
 
* Jag vaknade kl 08.30 för att gå bort till stationen och sälja Gt. När jag kom dit så var det någon som hade stulit två av mina tidningar så det blev ju ett litet problem. 
 
* När jag hade varit ute och sålt GT i en timme så var jag tvungen att skynda mig hem för att byta om och sticka till stallet. Och självklart så ville inte lille Hosse samarbeta så jag fick inte tag på honom i hagen. Och det tog ju sin lilla tid. Men sen kom vi iallafall iväg och då var vi ute i ungefär 1 och en halv timme. 
 
* När vi kom tillbaka så hade mamma kommit och då ville Inez rida, så jag ledde runt henne i ungefär 20 minuter.
 
* Sedan var det bara att skynda sig hem för att hinna duscha innan gästerna kom. Inez hade ju släktkalas.
 
Så, ja. Ni kanske förstör varför jag inte hann uppdatera igår. Men nu ska jag iallafall läsa lite No. Sen blir det sova! Kram

Åh, jag älskar apor!


Floorballday

Chillar i bilen påväg hem från Inez sammandrag med innebandyn. Dom vann första matchen med 7-1 och sedan förlorade dom andra matchen med 4-5. Men dom spelade verkligen jättebra, och Inez gjorde ett mål. Haha, hon blev jätteglad när den äntligen gick in. Dom andra gångerna hon hade försökt skjuta så hade bollen träffat stolpen (så blir det när jag skjuter också) Menmen, äntligen gick den in iallafall! Vi ses lite senare. Kram!
 
 

Godmorgon

Nu är vi påväg till Väröbacka för att spela sammandrag. Lillsyrran är supertaggad men ändå lite nervös. Det är ju hennes första matcher på stor plan. Innan har hon bara spelat på 1/3 plan med småmål. Heja Varla! Uppdaterar mer lite senare! Kram
 

Good Night My Friends

Hallloooo mannar !
haha, sitter just nu framför tv:en och kollar på x-factor. Oscar och Awa är så bra! men på tal om något annat så ska jag iallfall gå upp tidigt imorgon eftersom att Inez ska spela sitt första sammandrag med innebandyn. Och det måste jag ju titta på. Jag ska sitta på läktaren och skrika! Haha, kasnke inte skrika men jag brukar bli så inne i matcher som jag titttar på, det käns som att jag typ bara vill gå in på planen själv. Haha! Nej, nu är jag nog lite för trött för det här. Jag flummar ju bara. Så därför säger Godnatt! Kram

Puss

Det känns tomt här hemma nu när du har flyttat, lilla gumman. Det är inte längre någon som lägger sig rakt över tangentbordet för att få lite uppmärksamhet. Men jag vet ju att du får det bra hemma hos Linda, och jag kan ju komma och hälsa på dig också, många pussar från mig till dig. Min lilla Salza
 
 

Fuck life!

Nu får det räcka, jag orkar inte det här längre. Jag behandlas annorlunda än de flesta andra. Är det för att jag inte är lika "perfekt" som alla andra. Jag orkar inte det här mer. Ingen människa är fan perfekt. Då kan ju inte jag heller vara perfekt. Jag fattar inte vad det är för mening med att behandla en människa annorlunda än alla andra. Varenda gång jag t.ex säger "hejdå" så är det ingen som svarar men om det är någon annan som säger samma sak så svarar alla. Det känns som att jag är osynlig för vissa människor. Det är samma sak varenda jävla dag. Men idag bröt jag ihop totalt. Det här är bara för mycket!
 

Tagga träning!

      
 

Breaking Dawn Part 2

Nu är äntligen biljetterna till Breaking Dawn Part 2 bokade. Det blev inte premiären för mamma tycker att det är för sent. Men det blev "föreställningen" efter premiären (17.00). Jag längar så mycket! Jag har väntat på det här jättelänge nu. Jag tror att jag är lite beroende av Twilight, jag har nämligen läst alla böckerna 9 gånger. Dom blir aldrig tråkiga. Jag skulle nog kunna läsa dom 10 gånger till om jag hade tid! Haha, nu sitter jag och tråkar ut er om hur mycket jag älskar Twilight, men jag har liksom inte något annat att skriva om. Ni får gärna komma med förslag i kommentarerna.  Det blir ju roligare för er att läsa om jag skriver om något intressant! 
Godnattkramar från en trött tjej!
 

Blått e' flott


Justin Bieber - Beauty And A Beat

 

Grattis på födelsedagen min lilla prinsessa!

Jag vill bara säga grattis till min älskade lillasyster som fyller 9 idag!
Du ska bara veta hur mycket jag älskar dig. Du kommer alltid med så roliga ideér och jag är stolt över dig. Du slutar aldrig kämpa när det blir jobbigt, istället frågar du om hjälp eller försöker lösa problemet själv. 
Den dagen då du kom hem från innebandyträningen och berättade att du hade gjort fem mål så var du jätteglad. Du sa till mig att det var för att jag hade lärt dig att bli bättre. Du berättade också hur glad du var över att ha mig som din storasyster, du sa att jag var bäst i världen. Och jag vill bara säga att du också är bäst i världen. Jag älskar dig enormt. Det är klart att alla syskon bråkar ibland men det löser sig alltid och du säger förlåt medan du ger mig en kram. Du betyder enormt mycket för mig, min lilla prinsessa. Hoppas du får den bästa födelsedagen på länge. Jag är stolt över dig. Många kramar från din storasyster!
 


 
 

Live life

När jag kom till skolan idag så skulle jag helt plötsligt sitta i cafeet med Viktor. Det var just denna dagen som jag absolut inte ville sitta där. Idag hade vi ju nästan alla viktiga lektioner, och då missar jag ju ganska mycket. Men det positiva är att man kan sitta och käka sig fet på alla saker som finns där. Haha! Åh jag är så trött. Ska snart gå och lägga mig men först måste jag berätta att jag har helt tappat inspirationen för hur designen ska se ut. Jag vet inte hur jag vill ha den. Så det kommer nog fortsätta vara lite rörigt ett tag till. Men jag hoppas ni står ut!
Kram!


Varning

Hello people :)
Jag hade bara tänkt berätta att nu kommer jag börja med en ny design så bloggen kanske kommer se lite konstig ut under några dagar. Men det ska nog inte bli så rörigt! 
Det var allt jag ville säga! Kram
//LInnea
 
 

Hello again

Kom precis hem från en härlig seger mot Laholm. (5-2) Även om det här inte var min bästa match så var den ändå väldigt rolig. Vi hade ju en grym domare också. Haha, jag blev lite förvånad när jag såg att Philip skulle dömma matchen. Det var ett tag sen jag såg honom. Men det var roligt att träffa honom igen. Det måste ha varit 2 år sen senast.
Nä, nu får jag nog ta och säga godnatt. Ska ju göra matteprov det första jag gör imon, lycka till? 
Sweet dreams // LInnea

And... I'm back

Chah cha bloggen! Haha, det var ett tag sen nu men jag hade tänkt att komma igång lite smått igen. Till en början kanske det inte blir så många inlägg men det kommer nog bättra sig med tiden. Ha det gött så länge!
Många bamsekramar från mig. :*

/>