Skönhetstips

• bli av med brun-utan-sol ränder!

applicera tandkräm med blekande effekt på bus-fläckarna och låt verka i ca 10 minuter, skölj sedan. ett annat knep är att blanda bakpulver med lite vatten att försiktigt skrubba blandningen på ränderna. sedan är de helt borta!

• längre naglar!
massera dina naglar så ofta du kan! det stimulerar blodflödet i nagelbädden och gör att naglarna växer snabbare.

• slipp missfärgningar på naglarna!
gör det till en god vana att alltid måla naglarna med ett ofärgat baslack innan du använder färgade nyanser. det förhindrar att dina naglar blir missfärgade. ett lager ofärgat baslack ovanpå färgen ser dessutom till att dina naglar behåller färgen längre!

• drick mycket vatten!
detta har man ju hört minst 1000 gånger. men det är faktiskt det allra billigaste och enklaste skönhetstipset! vatten är bra för hela kroppen och gör din hy friskare. man ska dricka ca 1,5-2 liter vatten om dagen! så mycket dricker jag inte ens på 2 veckor typ haha.. men det är bra att göra det till en vana att ta ett stort glas vatten vid varje måltid, och alltid dricka vatten när man är törstig istället för läsk eller något annat.

• sov minst 7 timmar varje natt!
sömn är otroligt viktigt om du vill få en fin och frisk hy, och det är även bra för ämnesomsättningen. för lite sömn kan leda till ett föråldrat utseende och tunnare hår. man ska försöka sova ca 7 timmar varje natt!

• värm ögonfransböjaren!
har du svårt att få till snyggt böjda ögonfransar kan det vara en bra idé att värma upp din ögonfransböjare. blås med hårtorken på full effekt i några sekunder innan du böjer. samma effekt som med en locktång!

Det är inte jag som har skrivit tipsen utan dom är från Isabelles blogg .... (:


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback