Flyttar!

Nu är äntligen min och Isabells blogg färdig, den hittar ni här. Därför tror jag att jag kommer ta en liten paus från den här bloggen och fortsätta där istället. Så ni kan sluta följa den här bloggen och gå över till den andra. Tänkte bara säga det så att ni vet! Men jag kommer absolut inte ta bort den här bloggen, det finns för många minnen! Kram.

Aktiv?

Tänkte bara berätta varför jag inte har varit så aktiv på bloggen de senaste dagarna. Det är för att jag har försökt fixa en ny blogg, det går inte precis som jag vill! Bloggen är iallafall till mig och Isabell, så jag kommer antagligen fortsätta blogga där när den bloggen är klar. Men än så länge bloggar jag här :)

Lyckliig tjej!

               
 
När jag kom hem så hade mina skivor kommit. Både Darin och Justins skiva låg i brevlådan. Jag har längtat så mycket efter Justins skiva, det finns ju tre nya låtar på den. Och jag har redan fått en favorit. " Nothing like us" - det är den som han skrev till Selena Gomez. Jag började gråta när jag hörde den första gången, den är så vacker! Kram

Tips för bättre sjävkänsla

 • Man kan försöka vara extra modig och våga lite mer: våga stå för vad man tycker, våga fråga om sånt man inte vet, våga göra bort sig och våga bjuda på sig själv.
  Man kan umgås med personer som man är bekväm med och känner sig trygg med.
 • Man kan känna sig modigare och starkare om man lyssnar på musik som man tycker mycket om, när man till exempel är på väg till något man känner sig osäker inför, eller samtidigt som man gör något man tycker är lite läskigt.
 • Man kan bli bättre på att ta emot beröm och komplimanger. Istället för att tycka att det känns pinsamt, kan man ta ett djupt andetag, säga tack och låta det som personen säger sjunka in och tillåta sig att vara glad för det.
 • Man kan ge sig själv uppmuntran och tillåta sig att känna sig nöjd när man till exempel har gjort läxan eller när man har ringt ett samtal som kändes jobbigt.
  Man kan vara en bra och stöttande vän och själv välja kompisar som uppmuntrar en och tycker om en för den man är.
 • Man ska inte hålla inne med komplimanger utan visa varandra uppskattning för vilka ni är.
 • Kramas mycket!
 • Även om självförtroende och självkänsla inte är samma sak, kan självkänslan växa och utvecklas när man gör saker som man är bra på.
 • Skriv upp saker som du tycker om hos dig själv.
 • Skriv upp saker som gör dig glad.
 • Sätt upp mål för din dag, till exempel att du ska göra något som du tycker om eller något som du aldrig har gjort förut och strunta i om det gick bra eller dåligt, blev fult eller fint.
 • Självkänslan hör ihop med ens samvete. Om man är elak, får man dåligt samvete och mår dåligt. Motsatsen sker om man är en god och snäll människa, då mår man bättre och får också ett bättre självförtroende.
 • En bra lärare som stöttar en kan höja ens självbild.
  Sök hjälp hos en psykolog eller kurator om det behövs, till exempel på ungdomsmottagningen.
 • Källa
 

Kelsjuk katt?

Jag tror inte Smulan vill att jag ska få bra betyg i NO. Hon tillåter inte att jag ska läsa i boken, utan hon tycker att jag ska mysa med henne istället. Därför har hon lagt sig på min bok och när jag flyttar boken så följer hon efter och lägger sig på den igen! Haha, kelsjuk katt eller? Men jag älskar dig ändå! Kram.


Match med 00

Hallå alla goa och glada! Jag har precis kommit hem från en match i Falkenberg som vi spelade mot Vinberg tillsammans med F00, det gick som vanligt inte bra när vi spelar med dom.... Men det var så kul för hela VInbergs lag fick verkligen rådamp på oss. Det var en tjej som bara helt plötsligt typ attackerade mig och försökte få ner mig på golvet, haha, ni skulle sett, det måste ha sett jätteroligt ut, kan fortfarande inte sluta skratta. Och det bästa var att när vi skulle tacka för matchen så var det en av dom som pekade finger istället för att tacka "normalt" med handen. Så även om vi inte vann matchen poängmässigt så vann vi absolut mentalt! Kram.

Nails


2013 - 01 - 25

Jag har längtat efter den här dagen ett bra tag nu, det är dags att spela DM ikväll! Vi möter väldigt tufft motstånd, men det ska vi allt klara av! Och om vi ska kunna spela en match imorgon och komma vidare till slutspel så måste vi vinna en av matcherna idag! Man kan ju hoppas på det bästa, right? Kramissar!

Glad idag :)

Tänkte bara berätta att jag blev så glad när jag såg detta :) Oscar har ju en frågestund på sin blogg nu och han svarade på några av mina frågor! Jao, det kanske inte var en sån stor grej men jag tyckte iallafall att det var coolt, haha. Min dag blev iallafall bättre än vad den var innan! Kramar.
          

Hårtips

 

1. Torka håret på rätt sätt
Är du en av de som rufsar håret med handdukten för att få det torrt? Plocka fram kammen och kamma igenom håret mot handduken istället, det sliter mindre.

2. Tandborstknepet
Jobbiga och uppstickande småhårsstrån får du bukt med genom att spraya lite hårspray på en tandborste. Bosta försiktigt ner småhåren med den fuktiga tandborsten. Tada!

3. Snabbt volymfix
Vatten lyfter hårrötterna, så fukta dina fingrar och gnugga in i hårbotten för en snabb volymfix.

4. Hållbar partyfrisyr
Din partyfrisyr håller allra bäst om du gör den på halvsmutsigt hår. Satsa på att tvätta håret dagen innan istället för samma dag.

5. Maximera inpackningen
Din inpackning kommer att göra dubbel nytta om den får verka i ditt hår under en varm handduk.

6. Skydda ditt hår
Var noga med att skydda håret från påfrestande faktorer som sol och varma stylingverktyg. Investera i en solskyddsspray för håret och ha som regel att alltid grunda med en värmeskyddande produkt innan fön och plattång åker fram.

7. Rätt kost - starkt hår
Ett torrt, glaslöst och slitet hårsvall vittnar om en slarvig kosthållning och för lite sömn – så vill du ha blankt och starkt hår är häsosamma vanor A och O. Intaget av folsyra och B-vitamin har stor betydelse för hårets kvalitét. Kisel, som du hittar ibland annat sallad, jordgubbar och solrosfrön,hjälper kroppen att producera nytt och friskt hår.

8. Källa


Varberg/Warberg?

Är nu på väg till Varberg för att spela match mot Warberg, haha! Någon som vet varför dom stavar lagnamnet med "W" ? Det ser ju lite roligt ut, Menmen. Den här matchen måste vi verkligen vinna om vi ska ha en chans att komma på andra plats i serien. Senaste gången vi mötte Warberg så vann vi precis med 4-3. Vi får hoppas att det går lika bra idag, om inte lite bättre! Kram.


I just want you -


Just Saying

                                  -
Något som gör mig så jäkla frustrerad är när folk ändrar på sig själva för att försöka passa in. Det gör mig galen att se någon ändra sin åsikt, som ljuger eller överdriver för att imponera på andra eller försöka passa in. Varför inte bara stå för sin åsikt istället för att falla för grupptrycket? Varför försöka bli gillad eller accepterad för åsikter man egentligen inte ens står för? Varför gör man så, istället för att bli omtyckt för det man tycker och känner PÅ RIKTIGT, för hur kan man förvänta sig att må bra i längden utav att få vänner som gillar en för det man egentligen inte tycker, för de lögner man sagt? Struntar man i vad "alla andra" tycker och vågar gå sin egen väg, struntar man i grupptrycket, struntar man i vad andra tycker om ens åsikt så kommer man i slutändan bli omtyckt och älskad för den man är, för det man tycker på riktigt!

Sommar, kom hit?

S
 
Jag skulle göra allt för att lämna detta gråa, kalla Sverige och komma till allt det där ni ser ovan... det skulle vara skönt att leka björn just nu och bara gå i ide, haha!
 

Godnattkramar

Godnatt alla fina där ute i världen, nu ska jag snart gå och lägga mig och sova för fullt. Jag har varit så trött hela veckan, jag drömmer hela tiden och då blir man ju inte tillräckligt utvilad....?? Även om drömmarna är väldigt fina så vill jag faktist sova nu. Så därför tänkte jag gå och lägga mig tidigt idag. Godnattkramar!
 

Kill me!

Läxor mördar mig! Jag orkar inte med de här onödiga läxorna längre. Jag vill faktist ha en fritid också! Nu har jag suttit och gjort läxor i snart tre timmar, varför ska man t.ex veta massa om deckare? Det är våran läxa i svenska till på fredag. Det är faktist ganska onödigt att kunna, det är min åsikt iallafall. Menmen, det är inget att haka upp sig på...säger jag som precis har berättat hur mycket jag hatar läxor. Haha, kram!
 

Linnea är bäst!!!!!!

Hej nu är det Inez, Linneas lillasyster som bloggar!!!
så att alla vet så är Linnea den bästa storasystern som man kan tänka
sig. Hon är bara bäst <3 
Linnea hjälpte mig att fixa en egen blogg om ni vill se den så kan ni trycka på bilden :)
 
 

I väntan på engelskan

Hej detta blir ett litet kort inlägg om vad som händer just NU! Just nu sitter jag och Isabell och massa från klassen och väntar på att engelskan ska börja. Den börjar om 20 min typ. Suck... Jajaja idag ska jag träna som vanligt. Och då ska Paulina följa med, det blir bra! Ni får ha det så bra också får ni en bild på vad jag gör nu. Kramar. 


10 tips om träning och återhämtning

 1. Punktförbränning fungerar inte! Kroppens förbränningssystem tar ingen hänsyn till vilken del av kroppen som arbetar, den använder helt enkelt den totala energi som finns lagrad. När kroppens fettdepåer töms sker det i en genetiskt förutbestämd ordning som inte kan påverkas.
 2. Det finns inga minuskalorier! Varje kalori som tillförs kroppen ger lika mycket energi oavsett vilket livsmedel den ingår i. Kroppen kan inte gå minus på saker som tillförs den.
 3. Man kan inte äta till sig större muskler! Protein blir inte muskler av sig självt, utan det är den fysiska överbelastningen som stimulerar till muskeltillväxt.
 4. Ät efter klockan sex på kvällen! För att kroppen ska kunna hålla blodsockernivån jämn och fungera optimalt är det bäst att fördela energiintaget över hela dagen och kvällen. Om du hoppar över mellanmålet/middagen på kvällen kan kroppen ställa in sig på ”sparlåga”. Kroppen använder då inte den tillförda energin till att anpassa sig efter de yttre fysiska krav som ställts.
 5. Fett kan inte omvandlas till muskler! En gång fett- alltid fett. Muskelceller och fettceller är byggda på helt olika sätt och kan inte förvandlas till något annat. Om du vill bli av med fettväv måste du öka användningen av fetter t ex genom att träna.
 6. Muskler blir inte fett när du slutar träna! Däremot är det sant att om den som slutar träna fortsätter äta lika mycket som tidigare, kommer den personen att minska sin muskelmassa och öka sin fettvävnad.
 7. Inomhuscykling är inte styrketräning för benen. Inomhuscykling är konditionsträning och belastar framför allt hjärtmuskulaturen. Om du vill bli starkare i benen behöver du utsätta dem för överbelastande styrkeövningar.
 8. Återhämta dig inom 30 minuter. Efter träning är depåerna tömda och kroppen behöver fyllas på med både kolhydrater och protein. Direkt efter träning är inlagringsmöjligheten störst. Faktum är att redan efter 30 minuter börjar de signaler i kroppen som styr nybildningen av proteiner i muskelfibrerna att avta.
 9. Styrketräning höjer din ämnesomsättning. Muskelmassa kräver mer energi än fettväv. Styrketräning med ökad muskelmassa som följd innebär således att du ökar din ämnesomsättning även under vila.
 10. Konditionsträning är en färskvara! Det går inte att lagra och spara sin kondition, eftersom kroppen strävar efter att anpassa sig till de yttre krav som ställs. Om du inte ställer några krav på din kropp kommer inte fysiken byggas upp. För att vara i god form måste du träna regelbundet.
 11. Källa
             
 

Man kan alltid drömma...

Just nu skulle det sitta bra med en pojkvän, jag vill bara ha någon som kramar mig och talar om för mig att det kommer bli bättre. Jag vill ha någon som jag kan tala om allt för. Jag har ju kompisar som jag kan berätta allt för men det är en annan sak med en kille. Det ser så mysigt ut om man kollar på alla par som går förälskade hand i hand ute på stan. Jag blir avundsjuk. Det känns som att det aldrig kommer hända mig. Jag vill bli riktigt förälskad och vara lycklig. Nu kanske det låter som att jag är desperat och jag tror faktist att jag är det. Jag vill verkligen hitta någon. Men jag vet inte hur det ska gå till. Jag vågar ju inte ens prata med en kille. Hahah, nää men ni som känner mig vet att jag är väldigt blyg med folk jag inte känner. Jag skulle knappast våga gå fram och säga hej till en snygg kille på stan. Menmen, man kan ju alltid drömma....
             

             
 

Beautiful

Sitter och lyssnar på "Beautiful" med Carly och Justin. Man blir liksom lugn av låten och deras röster passar så bra ihop. Samtidigt känner jag igen mig i låten och texten är verkligen jättefin. Har ni inte lyssnat på låten så tycker jag att ni ska göra det, det tar bara 3 minuter och 17 sekunder av erat liv. Jao, kram!
 

Vinst!

 
            
 
Matchen gick jättebra! Vi vann med 10.5. Kusten hade ett mycket lägre tempo än vi och det gjorde att vi föll in i deras tempo ett tag, men sen fick vi upp tempot och ett j*****t bra passningsspel. Matchen var verkligen jätterolig. Det passningsspelet som vi hade hoppas jag att vi lyckas få igång på DM också. Det lönade sig att åka ner till Halmstad. Men vi kom inte upp på andra plats i serien utan vi måste vinna en match till tror jag. Nästa match är på torsdag mot Varberg. Förra gången vann vi precis med 4-3 så den matchen kommer nog bli spännande. VI hörs senare, kramar!

Tagga Match!


Halmstad!

Nu är vi på väg till Halmstad för att vinna! Jag är så glad att min fot är bättre, det är nog för att Isabell bad en bön igår, haha! Men hon gjorde faktiskt det, tack Isabell :) Jao, det känns verkligen som att den här matchen kommer gå jättebra, jag är såååå taggad. Och om vi vinner idag så tror jag att vi går upp en plats i serien, det är ju ännu bättre. Men då måste vi ju se till att vinna också! Och enligt mig så kommer vi göra det! Kramar.


Skog, skog, skog

Jag måste skriva det här inlägget lite snabbt nu, för närsomhelst kommer mitt internet att försvinna. Jag är ju hemma hos Josephine ute i skogen och där vill inte 3 fungera. Så ni kanske förstår att det blir väldigt krångligt att uppdatera mer under kvällen, men imorgon ska jag sitta i bilen i sammanlagt tre timmar och då kan jag ju passa på att uppdatera. Vi ska ju åka ner till Halmstad och spela match mot Kusten. Senaste gängen vi spelade mot dom så spelade vi 1-1 men då underskattade vi dom rejält. Vi tog ut segern i förhand och det gick ju inte så bra som man kan se på resultatet. Men den här gången ska dom inte underskattas. Därför kommer vi vinna imorgon.... Det måste vi iallafall! Och jag är så himla taggad!
Mer uppdatering imorgon, många kramar! (Dagens fotomodell är pappa som egentligen inte ville vara med på bild)


Onödigt och konstigt inlägg!

Vi fick se resultatet på matteprovet som vi gjorde innan jullovet idag! Jag blev jättenöjd med mitt resultat, jag hade bara gjort ett yttepytte litet fel!
På so-lektionen hade vi en vikare. Han var verkligen jättesnygg, vi borde ha honom som mentor. Det tycker nog alla tjejer i klassen, haha! Nää, men han var snygg och så var han snäll också...eller vad man nu ska säga! Ni förstår nog. Förlåt för det här osamanhängande inlägget, det blev lite rörigt. Jag uppdaterar lite mer ikväll! Kramar!
 

Waaaaazup... Vem skriver så egentligen?

Hej det här är ett gäst inlägg av mig Jennifer... :D
I alla fall så sitter vi och väntar på att skolan ska börja jag ska ha matte i typ två timmar känns det som och Linnea ska ha so en snygg vikarie... O shit varför har inte jag han som vikare jag vill med ha honom som vikare Buhu... :(
Okej så vi ska ha våran vanliga tråkiga lärare Ingela och dom en snygg vikare i so avundsjuk asså.
Senare idag ska vi s något jävla beep teste eller pip jag vet inte aja man ska springa fram och tillbaka i gympa salen inte kul inte kul...
Jag dom år sjukt trött sen fotbolls träningen igår ingen Idé att klaga hihihihi nu ska Linnea ta ett foto på mig så att ni kan se hur jag ser ut...?
Hejdå!!!!!


Januari 17 2013

Som ni nu märker är bloggpausen över och jag hade tänkt att komma igång igen. Uppdateringen blir nog som var den innan, om inte lite bättre. Jag hade tänkt att lägga ner lite mer tid på bloggen nu och satsa för att få lite fler läsare. Önska mig lycka till....! 


Nu har jag iallafall precis kommit hem från träningen. Jag fick reda på att hela min kedja är uttagen för att spela DM (distriktsmästerskap). Det ska bli jättekul. Och träningen idag gick ju jättebra. Vi fick igång ett kanonbra passningsspel och ja, det var verkligen jättekul. Nu är vi taggade för matchen på lördag!! Bara min fot inte blir värre.... Jag vet inte vad jag gjorde på träningen men nu när jag kom hem så fick jag helt plötsligt ont på undersidan av foten eller något. Och blir det inte bättre till imorgon och på lördag så blir jag inte glad. Vi ska nämligen göra beep-testet i skolan imon. Och om jag inte gör det så kommer antagligen mina betyg sänkas! Jag hade ju laddat upp för det här testet i flera dagar också, nu kände jag verkligen för att slå mitt gamla rekord....och allt detta ska förstöras på grund av min dumma fot. Eller ja, allt kanske inte är förstört än, det kan ju bli bättre till imon, eller hur? Håll tummarna för mig! Många kramar.

 

 


Vinnaren!

Vinnaren av min lilla tävling blev Olivia, hennes blogg kan ni hitta här. Hon är en söt tjej som gillar att rida och fota. I hennes blogg får ni se massa fina bilder och ta del av hennes liv i norrbotten. Det var kul att kolla igenom hennes blogg, har ni en liten stund över så tycker jag att ni ska kika in där! :)
 

Varför ska livet vara så komplicerat.....?

Jag tror att jag måste ta en liten bloggpaus. Jag vet inte hur lång den blir men jag hoppas att det inte blir för länge. Det hände nämligen en sak idag som gjorde mig väldigt ledsen, men det kan jag inte ta upp nu på bloggen för det är "hemlighetstämplat" eller vad man nu ska säga. Och jag vill inte ta upp det heller för just nu känns det bara så jobbigt, jag vet inte hur mycket jag har gråtit idag..... Men eftersom jag hade startat en liten tävling så måste jag ju avsluta den också. Därför kommer det ett inlägg imorgon med vinnaren som har vunnit länkningen.
Som sagt, jag hoppas att det inte blir en för lång paus. Jag kommer tillbaka så fort jag känner mig bättre. Många kramar till er, mina kära läsare!


10 sanningar

* Jag älskar innebandyn och mitt lag mer än allt på jorden.


* Jag börjar oftast gråta när jag är arg eller trött.


* Jag klarar inte av att äta fisk, kan inte ens känna lukten utan att må illa.


* Justin Bieber har hjälpt mig genom mycket i livet.


* Jag är ganska nöjd med terminens betyg.


* Jag har aldrig haft ett riktigt seriöst förhållande.


* Jag gillar inte min kropp, jag kämpar för att bli smalare till sommaren.


* Jag har spelat innebandy i snart 8 år.


* Jag har ingen aning om vad jag ska välja för linje till gymnasiet.


* Jag står inte så nära till min farfar som jag skulle vilja.


Västerås tar hem guldet!

Jag och Lisa åkte in till Göteborg under dagen och kollade när Västerås spelade mot något lag från Tjeckien. Det var sååå spännande. I första perioden låg dom under med 0-2 men under andra perioden lyckades dom klämma in tre mål och så slutade matchen. Dom vann med 3-2 och tog alltså hem guldet! Det var ju superkul att dom vann det här året! Whoho!


Kvartsfinal!

Jag vet att det har varit dött här på bloggen under de senaste dagarna, men ni visste ju att vi skulle spela Gothia och då har jag helt enkelt inte tid med bloggen. Och eftersom vi spelade sista matchen idag så kommer uppdateringen antagligen att bli som vanligt imorgon. Vi spelade ju två matcher idag. Den första var åttondelsfinalen mot Palmstaden som vi vann med 2-1. Sista målet gjorde jag, det var ett skitskott men på något konstigt sätt så lyckades den komma in i mål.Stolt tjej, mitt första mål under Gothia :) Och eftersom vi vann den matchen så gick vi vidare till kvartsfinalen som vi spelade 4 timmar senare mot Onsala. Mellan matcherna taggade vi med Burger King, mums! Men på matchen mot Onsala var vi helt enkelt för trötta och spelade inte lika bra som på matchen innan, det ledde till att vi förlorade och fick åka hem idag. Men det betyder ju inte att Gothia är slut för i år. Det finns ju andra lag att heja på imorgon. Det blir antagligen killarna från Västerås vi åker och hejar på. Både Varlas B14 och B16 har ju åkt ut. Men men, sånt är livet. Haha! Nu fick ni iallafall en liten "redogörelse" om vad som har hänt under dagen. Kramar!


Gothia Innebandy Cup 2013

Gothia börjar ju imon! Den här gången hoppas jag att det går mycket bättre än förra året. Och vi ska ju möta norrmän också, eller heter det norrmän om det är tjejer? Äh, jag vet inte men vi ska möta ett lag som kommer från Norge iallafall! Det ska bli så kul och jag är så j***a taggad! Det här är ju årets höjdpunkt. Man träffar så många roliga människor och har kul med laget! Wopidop. Kram!


Göteborg

Nu har jag spenderat lite pengar i Göteborg. Min julklapp av pappa var 1000 kr som jag skulle shoppa slut på. Jag måste köpa grejor, jag kan alltså inte få pengarna i handen utan han har dom tills jag säger att jag vill köpa något. Det gillar inte jag, jag gillar inte att köpa saker när man lika gärna kan spara pengarna till något bättre senare i livet. Haha, jag vet inte men jag gillar liksom inte att "slösa" på pengar om man säger så. Men nu sitter jag i bilen och ska hämta min klubba hemma hos Sallad. Jag var ju så korkad att jag skulle glömma den i torsdags. Kram!


Happy Birthday

Imorgon är det exakt ett år sedan jag startade bloggen, tänk att det har gått så fort. Det känns som att det var igår. Och eftersom det är som en liten födelsedag så hade jag tänkt att ge en present till mina fina läsare genom att lotta ut en blogg som jag kommer länka och berätta om i ett inlägg! Så vill du ha chansen att vinna så är det bara att kommentera det här inlägget! Många kramar från mig!
 
 

Oscar Zia!

Jag lovade ju att jag skulle lägga upp bilder på Oscar från när han var i Göteborg, så här kommer dom. En aning sent men vad är det man säger? Bättre sent än aldrig, right? Som ni ser så är det väldigt många bilder men jag kunde inte bestämma vilka jag inte skulle lägga ut, alla är ju så fina. Men detta är inte alla bilderna jag tog, det är nog inte ens hälften av dom. Så ni får kommentera om ni vill se mer bilder! Och den sista bilden har ni ju redan sett, men jag är så glad över att jag fick träffa honom så den kommer igen, den är inte så bra men det är den enda jag har :) Kramar!
 
           
           
           
           
           
              
           
      
 

Gott Nytt År!

           
 

/>