Godnatt!

Ligger just nu i sängen och myser med Isabell :) Hon ska sova över idag eftersom vi ska upp tidigt imorgon för att kolla på Oscar Zia! Mer uppdatering om det får ni imorgon!
Idag har vi iallafall inte gjort något speciellt, men vi har käkat väldigt mycket ostbågar och käkat glass med stora lass medans vi tittade på xfactor! Jag tycker att Benny skulle åkt ut, men det blev som det blev. Imorgon får ni som sagt några inlägg medans jag väntar på att Oscar ska inta scenen. Godnatt!


Lussebullar...

Hej allihopa! Jag har haft väldigt fullt upp under de senaste dagarna så därför har det inte blivit någon uppdatering.
I onsdags var vi med klassen på "made by kungsbacka" som var på aranäs-gymnasiet. Vi skulle typ visa upp några tavlor där vi hade skrivit om ett företag. Men våran so:lärare hade inte planerat så bra. Vi skulle nämligen stå och visa upp dom på ett typ helt öde ställe! Haha, det kanske inte blev så lyckat men under resten av dagen gick vi på två olika föreläsningar... Nästan alla borden som visade upp något under mässan hade massa godis. Så vi gick typ och käkade oss feta på godis! Gott var det iallafall. Och idag har jag haft två prov, så därför har jag varit tvungen att plugga hela veckan. No-provet kändes som att det gick bra, jag kunde svara på alla frågor! Och teknik-provet gick också bra, man skulle programmera en robot att köra på ett visst sätt och jag blev nästan klar först :) Juste, vi fick tillbaka matteproven idag också. Jag fick alla rätt på den första delen och två fel på den andra delen. Jag trodde att det skulle bli sämre men jag är nöjd med mitt resultat!
Och när jag kom hem från träningen för drygt en timme sen så hade mamma bakat massa lussebullar. Det resulterade till att jag nu ligger och mumsar på min fjärde lussebulle!
Haha, nu fick ni en liten rörig sammanfattning av mina senaste dagar. Många kramar från mig, godnatt!


Måndag

Näsan rinner, halsen gör ont och vi har igen ipren hemma. Kan det bli bättre? Jag är så trött och jag kände verkligen att träningen idag blev helkass från min sida. Ibland kan man inte göra något åt det men eftersom det är match imorgon så borde man ju varit lite mer taggad på träningen idag. Hoppas inte jag förstörde så mycket för de andra.

Redovisningen idag gick iallafall helt okej. Jag kunde ju haft lite mer bilder men jag hoppas det blev bra ändå :) Nu när redovisningen är avklarad så är det ju bara två saker att plugga till den här veckan - Franska verben som jag ska kunna till på torsdag & No-provet om ekologi som också är till på torsdag! Och det betyder att jag måste sitta och plugga hela onsdagen. Jag orkar inte med skolan ibland! Godnattkramar.


Nya förebilder!

Matchen i fredags var sjukt rolig. Sverige spelade jättebra och i deras uppvärmning så gjorde dom likadana övningar som vi brukar göra (det gick bara lite snabbare när dom gjorde det) Kvällen var verkligen bäst. Jag och Kajsa satt på läktaren och ropade på nr 26 som heter Linus. Han var verkligen hur snygg som helst. Nr 16 som heter Karl-Johan var också sjukt snygg. Men eftersom hans namn inte är så coolt så gav vi honom smeknamnet Svampen. Haha. Han ser verkligen inte ut som en svamp, han är typ en blandning av Eric Saade och Tom Cruse, och resultatet av det blir sjukt snygg. Och det hela blev ju bara ännu bättre när jag,Kajsa och Emma stannade kvar en stund. Då fick vi autografer av målvakten, Linus och Svampen. Så nu tänker jag aldrig tvätta mina aramar igen. Nää, men det verkligen jätteroligt. Och jag har ju fått 2 nya förebilder också :)
Förresten, Sverige vann med 11-3 och Svampen gjorde två mål! Utklassning på hög nivå!
Jag bloggar från mobilen nu så det kommer ett annat inlägg med lite bilder. Kram!


Dödstrött

Jag är jättetrött efter gårdagen så därför kommer detta vara det enda inlägget för dagen. Men självklart kommer det ett inlägg om landskampen imorgon. Jag kan berätta en sak nu iallafall, jag har fått två nya förebilder. Mer får ni veta imorgon. Kram!


Sverige - Norge

Hehe, såg att bilden blev lite liten i det förra inlägget men det får vara så nu. Bloggar ju faktist från mobilen idag!
Nu har vi iallafall precis hämtat Putte och är på väg till Varberg. Nästan hela laget ska kolla på landskampen mellan Sverige och Norge. Gash, det ska bli så kul. Pappa ska ta kort under matchen så det kanske kommer lite bilder imon. Kram!


Sjukt glad

Oscar Zia svarade på mitt meddelande på facebook. Jag är så sjukt lycklig, trodde aldrig att han skulle svara! Bästa dagen på länge! Jag kan inte fatta att han vet vem jag är nu, det är så coolt. Haha, men jag är ju jätteglad!


Dags för träning

 
Nu bär det av till träningen! Men jag har ju ont i halsen så jag ska bara kolla idag. Det är är bättre att stå över en träning än alla de 3 matcher som kommer till helgen. Så idag får väl jag hjälpa till i övningarna som passningsläggare eller nåt sånt. Men det kan ju vara kul också! Kram.
 

Plugga nu linnea!

Vaknade i morse av att halsen brände så jag sprang till köket för att dricka vatten, och det blev ju inte bättre.Så jag har fått leva med det hela dagen. Men som tur är så kommer pappa snart hem med lite halstabletter :) 
Dagen idag har iallfall varit ganska härlig. Jag hade bara lektioner på förmiddagen eftersom att efter lunchen så skulle jag, Isabell, Ilona, Paulina, Josefine och Emelie cykla till "innerstaden" för att intervjua en butik till So:n, vi ska typ stå på aranäs-gymnasiet för att berätta om ett yrke. Josse och Paulina skulle åka till CC och vi andra åkte till Lindri! Vi trodde att det skulle ta drygt en timma att ställa frågorna men det tog bara en kvart så det gjorde att vi fick sluta 1 h och 45 min tidigare, och det behövdes verkligen. Kände inte att jag orkade med att sitta på engelskan med den här halsen. Så nu sitter jag hemma i soffan. Egentligen ska jag plugga till so-provet som är imorgon men eftersom det finns mycket intressantare saker än att plugga så blir det ju inte så lätt. Nää, men jag får faktist plugga nu. Om jag får alla rätt på provet så får jag ju 100 kr av pappa :D Kramar!
 
( gammal bild)

Idag är jag glad


Grattis Jaxon!

 
 
Grattis på födelsedagen Jaxon. Hoppas du har haft en jättebra 3-års dag, synd att du inte kan spendera den med Justin bara. Puss!
 

Min mattelärare är bäst....

... Eller inte. Hahhah, guuud! Min lärare fick typ damp på mig idag. Jag satt och förklarade en uppgift för Paulina på mattelektionen och helt plötsligt sa hon att jag skulle sätta mig i grupprummet. Och då frågade jag såklart varför, jag fick det enkla svaret "du behöver det" sen gick hon bara. Hon är så dryg! Dessutom satte hon mig antagligen bara där för att hon ville vara elak eller nåt för jag får alltid bra resultat på proven och jag är aldrig stökig. Hehe, det kanske låter som jag är pluggis men det är jag inte. Jag bryr mig bara om skolan. Här får ni en bild på Henne. Haha! Kan inte sluta skratta!!! Kram.


tagga träning

Sitter här med svenska-läxan. Jag försöker få in massa fakta om spöken i min trånga skalle. Vi ska ju redovisa om ett valfritt ämne och då valde jag spöken. Jag är jättenervös, även om det är en vecka kvar tills jag ska redovisa. Man får ju vara i god tid. Menmen, om ungefär en timme så ska jag sticka iväg till lindälvshallen och träna med mina underbara tjejer. Jag är verkligen taggad för träningen idag. Jag vet inte varför men det känns bara så roligt att träffa laget och ha lite kul, jag har ju inte sett dom på hela helgen eftersom det inte var några matcher. Men nästa helg är det två matcher och då ska jag se till att vi vinner, haha. Älskar er. Kram!

förälskad

Jag har blivit helt förälskad i Darins röst. När jag såg på "så mycket bättre" i lördags så blev jag varm i hela kroppen när jag hörde Darin sjunga. Jag har aldrig riktigt lagt så stor uppmärksamhet på honom innan men nu är jag typ beroende. Igår lyssnade jag igenom alla hans låtar och jag fastnade verkligen för en låt som heter "walk the distance", texten är jättebra och han sjunger underbart. Jag tycker verkligen att ni ska lyssna på den så därför finns den här nere. Så kolla in den! Kramar.
 

spotify

Nu har jag spotify på mobilen, fast bara i 48 timmar. Men jag är glad endå :) Annars kostar det ju pengar! Så nu sitter jag och nördar musik. Haha, onödigt inlägg! Kram

Stolt!

Sitter och tittar när Inez spelar match, just nu leder dom med 9-1 och det är 2 minuter kvar av matchen. Jag tror faktist att dom vinner! Jaa, nu blev det ett mål till! Stolt storasyster!


Du förstår inte hur mycket jag älskar dig

 
Det finns en person som jag kan berätta allting för.
Det finns en person som jag kan vara mig själv med.
Det finns en person jag kan bråka med och veta att vi alltid kommer bli vänner igen.
Det finns en person som alltid ställer upp för mig, oavsätt vad.
Det finns en person som är djupt inne i mitt hjärta. 

En person jag aldrig skulle klara mig utan.
En person jag känt i många år nu.
En person som är mitt allt.
Utan henne är jag ingenting.
Jag älskar dig. 
Isabell -  Bästis

Min dag...

Jag lovade ju att jag skulle uppdatera om min dag så här kommer den:
Jag vaknade klockan 9 och tvingade mig sedan iväg till Inez träning eftersom jag sedan skulle träna med F01 efter hennes träning i lindälvshallen. Men när jag kom dit så skulle träningen helt plötsligt vara i tingbergshsllen istället eftersom pojkarna skulle spela sammandrag i lindälv, då fick jag cykla dit. När den träningen var slut så hade jag en timme på mig att äta, duscha och byta om innan jag skulle vara hos Amanda med Emelie och Isabell. När jag väl var hemma hos Amanda så spelade vi monopol och lyckades bränna två omgångar popcorn i kastrullen. Haha, jaa? När popcornen var klara så fick vi bråttom till facklan för att se Breaking Dawn part 2 och den var ju lika bra som första gången :)
Så ni kanske märker att jag har haft fullt upp hela dagen, men jag hade ju superkul också. Det roligaste var skrattet som uppstod när Emelie skulle göra en snygg entré men istället ramlade hon ner för halva trappan. Ahaha! vi kunde aldrig sluta skratta. Det var så roligt, det gjorde verkligen min dag. Jao, det var min dag. Nu ska jag nog gosa lite med lilla Cocos. Puss!


Dålig uppdatering

Förlåt för den dåliga updateringen idag, men jag ska inte ljuga och säga att det aldrig kommer hända igen. Jag kan absolut lova att det här inte kommer vara första gången med dålig uppdatering. Så ni kommer nog få stå ut med det här ibland! Jag har ju inte alltid så mycket tid över men jag försöker uppdatera så mycket jag kan. Imorgon kommer jag ha fullt upp men ni får ett tidsinställt inlägg och så uppdaterar jag mer om min dag på kvällen :)

Men idag har jag iallafall varit i skolan och haft utvecklingsamtal, mitt enda mål blev som vanligt att prata. Jag har haft det målet varenda år. Haha, det kommer nog aldrig förändras. Det finns ju inget att prata om på lektionerna! Menmen, efter skolan åkte jag iallafall till sjolöholms slott, har ingen aning om hur det stavas men där var jag iallafall på julmarknad med mormor, morfar och småsyskonen. Jag har bara varit där en gång innan och det var när jag var liten, så det var jättmysigt idag.
Nää, nu ska jag gå och lägga mig. Kramar!


Skönhetstips

• bli av med brun-utan-sol ränder!

applicera tandkräm med blekande effekt på bus-fläckarna och låt verka i ca 10 minuter, skölj sedan. ett annat knep är att blanda bakpulver med lite vatten att försiktigt skrubba blandningen på ränderna. sedan är de helt borta!

• längre naglar!
massera dina naglar så ofta du kan! det stimulerar blodflödet i nagelbädden och gör att naglarna växer snabbare.

• slipp missfärgningar på naglarna!
gör det till en god vana att alltid måla naglarna med ett ofärgat baslack innan du använder färgade nyanser. det förhindrar att dina naglar blir missfärgade. ett lager ofärgat baslack ovanpå färgen ser dessutom till att dina naglar behåller färgen längre!

• drick mycket vatten!
detta har man ju hört minst 1000 gånger. men det är faktiskt det allra billigaste och enklaste skönhetstipset! vatten är bra för hela kroppen och gör din hy friskare. man ska dricka ca 1,5-2 liter vatten om dagen! så mycket dricker jag inte ens på 2 veckor typ haha.. men det är bra att göra det till en vana att ta ett stort glas vatten vid varje måltid, och alltid dricka vatten när man är törstig istället för läsk eller något annat.

• sov minst 7 timmar varje natt!
sömn är otroligt viktigt om du vill få en fin och frisk hy, och det är även bra för ämnesomsättningen. för lite sömn kan leda till ett föråldrat utseende och tunnare hår. man ska försöka sova ca 7 timmar varje natt!

• värm ögonfransböjaren!
har du svårt att få till snyggt böjda ögonfransar kan det vara en bra idé att värma upp din ögonfransböjare. blås med hårtorken på full effekt i några sekunder innan du böjer. samma effekt som med en locktång!

Det är inte jag som har skrivit tipsen utan dom är från Isabelles blogg .... (:


Don't cry, just say fuck you and smile...


Fett värt!

 
Filmen var jättebra! Och slutet var ju bäst, Carlisle och Jasper dör i en av Alice's "visioner" och dom som har läst boken vet ju att filmen inte kommer sluta så. Mamma och Moa hade inte läst boken så medans Carlisle och Jasper  dog så satt jag där och skrattade, dom tyckte nog att jag var helt rubbad men deras miner var så roliga. Dom satt nästan och grät...Haha, aa. Förlåt till er som inte har sett filmen än men jag var bara tvungen att berätta det. Kram!
 

Happyface!

Kajsa ringde precis och berättade att hon ska testa på våran skola imon. Och hon kommer vara i min klass med. Happyface! Det var nog det bästa på hela dagen. Haha, åh, det ska bli så kul :)
Men nu ska jag snart cykla iväg till facklan och kolla på Breaking Dawn, vi får väl se om jag kommer in!
Ni får inga bilder i detta inlägget, bloggar från mobilen. Sorry!


Frågestund..

Japp, jag kände för att ha en frågestund. Så nu är det bara att fråga på. Jag lovar att svar så ärligt jag kan :)

Rubriken skriver man sist-Linnea Nordqvist

Hej, för omväxlings skull är det inte Linnea som skriver.... det är Isabell den bästa som skriver och jag ska dela med hur min fantastiska dag ska se ut! Först så ska jag gå klart i skolan och det är bara en lektion kvar och det är Spanska (jag har ett spanskaprov imorgon). Spanskan slutar kl 14:15 och då går jag hem med min kusin Ememlie som går i samma skola som jag fast hon går i paralellklssen. När vi har kommit hem till mig så ska jag ta på mig mina  ridkläder och äta något lätt. Sen så hämtar Emelies pappa oss och kör oss hem till Emelie som då tar på sig sina hästkläder och sen sticker vi till stallet! Jag ska rida på en Islandshäst som heter Joel för att min lille Keli plutt har varit dålig och är nu och tränar upp sig. Men hästen Joel jag ska rida på han är jättesnäll och go! (Som linny) Fast Linny är inte gammal men ni fattar! Sen rider jag och Emelie ut i skogen och sen åker vi hem och jag ska plugga inför mitt spanska prov som jag ha imorgon!
Så nu har ni fått läsa om min tråkiga dag (fast den är inte tråkig alls tycker jag) men ni får stanna kvar på denna bloggen och läsa den för det tycker Linnea (linny) skulle vara jättekul och bra!
Hejdå och tack för denna gången! 
 
Nu ska ni få se en blid på mig och Keli!
Och en bild på bara mig!

Kören

Hej :)
Hur mår ni? Själv mår jag super.... dagen idag har faktist varit rolig även om det har varit typ 7 lektioner... Jag och Isabell gick faktist till musiken under svenskan för att vara med i kören. Ja, skolan har startat en kör. Och eftersom man kan höja sina betyg i musik geom att vara med i kören så är det ju självklart att jag är med. Jag är ju inte sådär jättebra i musik. I kören ska vi ju kanske sjunga två av Justin bieber låtar till jul-avslutningen. Och det gör ju det hela mycket bättre!
Här får ni några gamla bilder att titta på, jag tror att dom är från sexan.Haha, kram!
 
 
 
 
 
 

100 frågor

Vad är klockan? - 12:33

1. Fullständigt namn- Jenny Linnea Otilia Viidas Nordqvist
2. Ålder? - 14
3. Vart bor du? Kungsbacka
4. Bor tillsammans med? Familjen hos mamma och hos pappa
5. Färg på ditt hus? Hos pappa - gul Hos mamma- vit/gul
6. Hus eller lägenhet? - Hus
7. När är du född? 22 April 1998
8. Klass? - 8B
9. Vilket år tar du studenten? - ingen anning
10. Något jobb? - Hehe, sälja GT
11. När gick du upp i morse? – 07.05
12. När ska du sova? - 22.00
13. Duschat idag? - Nepp, inte än
14. Kramat någon idag?- Aaa
15. Pussat någon idag? - Aaa
16. Vad har du ätit idag? - Pasta och köttfärsås och massa mer
17. Dagens klädsel? – Jeans, hood-tröja
18. Dagens smink? - mascara
19. Dagens sötnos? - Isabell
20. Dagens roligaste? - Isabells kommentarer
21. Har du många vänner? - ganska xD
22. Hur många har du kysst?- 1
23. Vem kramade du senast? - Isabell
25. Hur många har varit otrogen mot dig? 0
27. Har du pojk-/flickvän? - jao
28. Vem pratade du med i telefon senast? - mamma
29. Vem fick du senast sms ifrån? - Kajsa

favorit:

31. Film? - Twilight
32. Låt? - Be alright - Justin Bieber
33. Mat? - Tacos
34. Dryck? - Sprite
35. Färg? - rosa
37. Stad? - Hammamet
38. Land? - Tunisien
39. Ämne i skolan? - Idrott
40. Människa? -så klart jag är en människa?

senaste:

41. Personen du tänkte på? - Haythem
43. Gången du spydde? – ingen aning
44. Gången du grät? - igår
45. Pizzan du åt? - 1 vecka sen
46. Gången du var i Göteborg? - förra veckan
47. Gången du var i Stockholm? - 1 år sen
48. Gången du var full? - öhh
49. Gången du var hög? aldrig
50. Gången du var kåt? - ?

antingen eller:

51. Svart eller vitt? - svart
52. Hund eller katt? - båda
53. Ut och festa eller hemma och mysa? - mysa
54. Tvspel eller datorspel? – tvspel
55. Singel eller upptagen? upptagen
56. Hångla eller ha sex? - ?
58. Ragga eller bli uppraggad? - uppragad?
59. Big Brother eller Paradise hotel? - haha big brother?
60. Blont eller svart hår? - blont
61. Har du blåa ögon eller bruna? - blåa
62. Choklad eller lakrits? – choklad
63. Göteborg eller Stockholm? – Göteborg
64. Högerhänt eller vänsterhänt? - Höger.
65. Coca cola eller fanta? - Cola
66. Pizza eller kebab? - pizza
67. Randigt eller prickigt? - prickigt
68. Älska eller älskas? - älskas
69. Leva eller dö? - Leva

antal:

70. Personer du älskar? - alla jag känner
71. Personer du hatar? - 2
72. Gånger du varit full? - ingen
73. Personer du hånglat med inom en 24timmars-period? - ?
74. Glassar du ätit på en dag? - 6
75. Festivaler du varit på/ska på detta året? 3
76. Gånger du haft minnesluckor? - alltid?.
77. Gånger du varit hög? -aldrig?
78. Personer du saknar just nu? – Haythem
79. Gånger ditt hjärta brustit? - vilka frågor..

vem:

80. Vill du kyssa nu? - vem tror ni?...
81. Ska du träffa imorgon? - Klassen
82. Sjöng du senast för? - Isabell
83. Hade du senast en msn-konversation med? Jennifer
84. Spelade du tvspel med senast? - Pappa
85. Vill du ta med på resa nu? - klassen
86. Vill du kasta en sten i huvudet på? - .....
87. Förtjänar att dö? - .....
88. Är söt? - Syrran...
89. Är snyggast i klassen? - Andreas

vad:

90. Gör dig glad? - Justin Biebers musiik
91. Gör dig ledsen? - Allt, nää men jag vet inte
92. Vill du helst göra nu? - sova..
93. Önskar du att du slapp göra? - läxor
94. Vill du ha nu? - haythem
95. Önskar du dig i födelsedagspresent? - haha jag har en stor önskelista
96. Längtar du till? - Justin Biebers konsert
97. Tycker du om dina betyg? - ingen aning
98. Ångrar du i ditt liv? - mycket
99. Är det bästa som hänt dig? - Min älskade Isabell
100. Hur mycket är klockan? - 19.57

Hehe, ni kanske förstår att jag har ganska tråkigt....


Gravid 14:åring

Det är helt sjukt , jag förstår inte hur man kan blir gravid så tidigt. Hon var 14 år när hon blev gravid. Det verkar helt otroligt, det är som att jag skulle ha en dotter nu. Nej, den tanken är hemsk. Inte för att jag hatar barn (jag kan inte motstå dom) utan för att jag tror inte att jag skulle kunna ta hand om ett barn just nu. I den här bloggen som jag snart kommer länka så är det en tjej som heter Mikaela, hon har då en dotter. Och hon själv är 16 år. Jag tycker verkligen att ni ska kolla in den. Men hon skriver lite för privata saker enligt mig. Hon verkar också väldigt "barnslig" för att vara mamma. Men det borde ju vara jättesvårt att vara mamma i hennes ålder. Så jag säger bara, kolla in den: Klicka på bilden... (:
 

Älskar dig pappa!


Nu vinner vi..

Just nu sitter jag och tittar när resten av laget spelar match....Ah, jag hatar min fot. Bara för att jag var tvungen att stuka den på matchen i fredags så kan jag inte vara med på matchen idag mot Onsala. Men det verkar ju gå bra utan mig :) Nu leder vi med 3-1!
Och matchen i fredags gick ju också bra om man räknar bort min lilla olycka, vi vann med 2-1 mot tvååker och det gjorde att vi leder serien :) Det är en härlig känsla! Och jag blev lite förvånad när jag gick in på hemsidan och såg att jag också ligger först i skytteligan, det har aldrig hänt tidigare :D men glad för det är jag iallafall.... Jag vet inte vad jag skulle göra utan mina underbara brudar! Nää, nu får jag fortsätta titta på matchen. Jag måste ju heja lite från läktaren....!


Nu får ni svar....

Heeeej :)
Som ni kanske har märkt så har bloggen varit låst. Och det finns en anledning till det. Jag har nämligen försökt göra en helt ny bloggdesign men jag blir aldrig riktigt nöjd. Så jag låste bloggen under ett tag så att jag skulle kunna göra en ny design utan att det skulle bli så rörigt för er. Men det blev ju inget med det. Därför har jag bestämt mig för att antingen får jag ha kvar den här designen ett tag till eller så hittar jag någon som kan göra en åt mig. Så är det någon som är intresserad är det bara att kommentera.....


/>